reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Nie byłam i z terminami u mnie w mieście jest jakiś dramat. Na nfz jestem zapisana na 23 stycznia ale zapisywałam się jeszcze zanim byłam w ciąży. A na prywatnie zapisałam się dzisiaj na uwaga - 16 stycznia 😱 porażka totalna, i co ja mam zrobić??
To faktycznie słabo ja dziś się zapisałam państwowo na ten czwartek 😊

reklama
Ja chodzę prywatnie co 3tyg, jeśli do lekarza bym dostała się na NFZ to wizyta co 2tyg ale ciężko się dostać wiec nawet nie traciłam czasu. W sylwestra mam kolejna wizytę, zapisałam się na prenatalne z projektu na 21.01:) martwi mnie jedynie śluz zabarwiony na brązowo, zdażyło mi się w sobotę taka mikroskopijna kropka :/

Dziewczyny ja juz po wizycie u ginekologa. Jest pecherzyk. Dostalam l4 na 2 tyg. Mam lezec i wypoczywać. Dostałam luteine. Jutro mam isc na bete i przed wizyta za 2 tyg rowniez. Kupilam buciki zrobie test i robie niespodzoanke mezowi dzis =)
Przepraszam mozesz mi przypomniec dlaczego masz lezec? Plamilas?
Ale super prezent Twoj mąż dostanie 😍

Cześć dziewczyny! Coraz ciężej nadrobić czytanie ;D Dużo nas już;D u mnie weekend przeleciał jako tako w sobote po pracy bardzo byłam zmeczona nie mialam na nic siły ale jakos pojechałam na zakupy, za to w niedziele stwierdziłam ze czas ucieka i trzeba sprzątać wiec trochę udało mi sie coś zrobić i w końcu zrobiłam sobie ten rosól;d zostało mi na dziś i jutro, zawszw robie pomidorowa ale tak mnie tym kapuśniakiem kusicie..ale szczerze mówiąc nie umiem go robić..nigdy nie robiłam...
Dziś w pracy zmeczenie standardowo i brak apetytu juz od długiego czasu...mam ochote tylko na jakies kanapki z dżemem do tego mleko;) nie moge patrzeć na potrawy z piersi kurczaka;( czuje sie jakbym zjadła coś niedobrego i sie czyms przytruła...a może faktycznie tak jest? Czy to normalne w ciaży?
Aaa piersi zaczynaja boleć niemołosiernie ciagna az od pach..jak śpie bez stanika i wstaje to czuje jak działa grawitacja...
A jak Wy się czujecie? Który u Was tydzień i jakie objawy?

Poza tym udanych wizyt ! I miłego dnia!

Ja mam około 5 tydzień, narazie nie czuje się w ogóle w ciąży. Termin @ jutro boje się że mnie zaskoczy jeszcze ale wszystkie testy pozytywne. Jutro też lecę się umówić do lekarza i się boję że mnie nie zapiszą bo mój lekarz oblegany cholerka 🤨 w pierwszej ciąży nie mogłam się ruszyć miałam tak paskudne mdłości całymi dniami a teraz nic. Przez to samopoczucie nie mogę uwierzyć że się udało i się martwię że to może zły znak?

reklama
Do góry