Dzieki.Mi jakie leki przyjmować i w którym dniu przyjść na monitoring pecherzykow

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki.Mi jakie leki przyjmować i w którym dniu przyjść na monitoring pecherzykow
A badania z mężem masz zrobione te przed samą IUI ? Na różyczkę itp? Bo ja przed IUI i mąż też mieliśmy badania na choroby zakaźne, w 3 dniu cyklu zaczęłam brać clostilbegyt chyba 5 dni potem kolejna wizyta żeby zobaczyć pęcherzyki tego samego dnia miałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków i następnego dnia iui.Dzis pierwsza wizyta przez iui. Obecnie 3 dzien cyklu.
Co wam mowil lekarz na 1 wizycie ?
![]()
Tak. Te wszystkie badania mamy juz oddane w kliniceA badania z mężem masz zrobione te przed samą IUI ? Na różyczkę itp? Bo ja przed IUI i mąż też mieliśmy badania na choroby zakaźne, w 3 dniu cyklu zaczęłam brać clostilbegyt chyba 5 dni potem kolejna wizyta żeby zobaczyć pęcherzyki tego samego dnia miałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków i następnego dnia iui.
No to teraz to już tylko czekać na termin iuiTak. Te wszystkie badania mamy juz oddane w klinice
Grupa krwi Amh hcv hiv kila rozyczka toxoplazmoza. Chyba jeszcze jakies byly ale juz nie pamietam![]()
OczywiscieNo to teraz to już tylko czekać na termin iuidaj znać jak po wizycie i jakie Ty miałaś zalecenia od lekarza itp
Oczywiscie [emoji6]
Wizyte mam o 17.30 dodac 100 km w jedna strone to bede pozno w domku [emoji18]
Przepraszam ze tak dopytuje ale wiecie jak to jest [emoji4]
Tak podbrzusze... Dzisiaj już parę razy miałam mocniejsze skurcze jak przed @@madzialena_baby jak się czujesz boli cię coś?
Tak podbrzusze... Dzisiaj już parę razy miałam mocniejsze skurcze jak przed @ [emoji22] i już miałam panikę bo mialam wrażenie że już dostalam. a Ciebie?