reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ooo widac ladnie kreche. Moze faktycznie za wczoesnie jest a ja przezywam. Moze owu byla dzien pozniej bo rpzpoznaje ja tylko po sluzie[emoji4] Stosunek był 27dc A jak mogła być nawet w 29. Cholerka wie [emoji4] Dobrze że jakiś cień jest to jest nadzieja. Nigdy wcześniej żadnych cieni nawet nie miałam.
Cierpliwość, chociaż wiem że JEST ciężko.

reklama
Tak wyglądał mój test 5 dni przed @ .
Jejku, mi 5 dni przed @ nic by nie wyszło na bank przy takiej długości cyklu 🤔 a ja miałam najtańsze testy z apteki, płytkowe, jeszcze koleś w aptece się pomylił i zamiast dwóch 10 dał mi jeden 10 i drugi 25. Drugi zrobiłam dwa dni po @, z rana, to takie ni to ni sio wyszło 😬

Załączniki

• 01597C2C-6B5C-4FDE-AF82-7C0564824464.jpeg
    01597C2C-6B5C-4FDE-AF82-7C0564824464.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 73
Jejku, mi 5 dni przed @ nic by nie wyszło na bank przy takiej długości cyklu 🤔 a ja miałam najtańsze testy z apteki, płytkowe, jeszcze koleś w aptece się pomylił i zamiast dwóch 10 dał mi jeden 10 i drugi 25. Drugi zrobiłam dwa dni po @, z rana, to takie ni to ni sio wyszło 😬
Ja już 1 test robiłam 9 dni po owu i to właśnie ten z pierwszego zdjęcia.

Ja już 1 test robiłam 9 dni po owu i to właśnie ten z pierwszego zdjęcia.
A no właśnie cała zabawa, że nigdy nie wyszedł mi żaden test owulacyjny a dwa ostatnie cykle rozregulowały się zupełnie (jeden miał 28 dni drugi 17, a normalnie 23), nie mam więc zielonego pojęcia kiedy mogłam mieć owu. Ale wystarczył jeden seksik, nie złożyło się jakoś na więcej w listopadzie 😆

Witam. Co prawda ja dopiero czekam do 7 stycznia na wizytę potwierdzającą ciążę ale już 2 testy robione przed świętami pokazały ||. Narazie nie chce cieszyć się na zapas bo w sumie to na chwilę obecną to poza tym że brak @ do tej pory to nie mam żadnych objawów.
Witaj u nas. Robiłaś betę? Trzymam kciuki za wizytę 💪 poczekaj poczekaj, objawy mogą wjechać, nawet nie będziesz wiedziała kiedy 😅

reklama
Witaj u nas. Robiłaś betę? Trzymam kciuki za wizytę 💪 poczekaj poczekaj, objawy mogą wjechać, nawet nie będziesz wiedziała kiedy 😅
No właśnie święta były i nie było kiedy teraz w piątek u nas przychodnia była zamknięta więc dopiero jutro mam możliwość wykonania. W dniu spodziewane @ czyli 18 grudnia i jeszcze przez ok 3 dni odczuwalam ból piersi i lekki ból podbrzusza ale teraz już ustało. Może tylko czuje się szybciej zmęczona i wcześniej niż zwykle chodzę spać.

Do góry