Jastia
Fanka BB :)
Nie wiem [emoji3] może liczone do przodu? Ja mam 9+4 liczone do przodu to 10tydz, ale liczę jak ginekolog czyli 9tydzienTy raczej jesteś 8 z kilkoma dniami do przodu 9
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem [emoji3] może liczone do przodu? Ja mam 9+4 liczone do przodu to 10tydz, ale liczę jak ginekolog czyli 9tydzienTy raczej jesteś 8 z kilkoma dniami do przodu 9
![]()
Ja dziś cały dzień w łóżku....Mnie dzisiaj mdłości dopadły, ale na szczęście nie wymiotuję [emoji51]
Sylwestra spędzamy u moich rodziców ale chyba muszę sobie jakąś drzemkę zrobić, bo nie dotrwam do 00.00 [emoji849]
Oj, to współczuję. Mi coraz bardziej się nasila [emoji21]Ja dziś cały dzień w łóżku....[emoji1785][emoji1785][emoji1785]
Masakra. Nic nie pomaga...Oj, to współczuję. Mi coraz bardziej się nasila [emoji21]
Nikt się nie śmieje tylko ktoś kto pisze na forum wydaje mi się że powinien być pewny ciąży chociaż test pozytywny. Moim zdaniem jest to bez sensu żeby się tak nakręcac, wiem sama po sobie jak to jest my kobiety potrafimy sobie wmawiać oznaki ciąży. Na forum odezwałam się dopiero po pozytywnej becie bo inaczej było by mi przykro albo bylabym zla na siebie ze zapeszylam gdyby się nie udało . Nikt nikmu zle nie zyczy, ale wystarczy trochę cierpliwości.Ej laski, c'mon! Śmiejecie się z tej dziewczyny, a same nie jesteście lepsze, tyle że Wy jedna przez drugą schizujecie czy to ze nie rzygacie dalej niż widzicie jest złym objawem i czy to, że cycki przestały bolec znaczy że na bank jest cos nie tak?
W nowym roku życzę Wam mniej zgryzliwosci i więcej miłości.
I dużo więcej pozytywnego myślenia i mniej czarnych myśli.