reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
U mnie tak to teraz wygląda. Ciekawe na kiedy wyznaczy mi owu i co z tego wyjdzie![]()
Wyjdzie tak, że będziesz na wrześniówkach
Grabcia123
Właśnie ja też spadek dzień przed owu miałam..I dziwne ale nie raz jeszcze mnie cykl zaskoczyJa mialam tak m.in w cyklu z córka. Temp stopniowo wzrastala, czasem mam tak ze temp po spadku rosnie i widac ogromny skok, a czasem ze stopniowo rośnie, tutaj ovufriend wyznaczyl owulacje na 17 dc ale wg mnie byla ona w 16 dc. U mnie spadek jest tuz przed owualcja.Zobacz załącznik 1062573
martoosia04
Rok 2020 nas przywitał...niech się więc spełnia Wam, Nam, wszystkim... [emoji846][emoji846][emoji846] amen
I w upragnionych kolorach [emoji178][emoji170]
Megi_Meg
Witam się w nowym roku
mam nadzieje, że dla Wszystkich jeszcze lepszym
Jestem tak zestresowana, jak nigdy ! Bolą mnie dwa jajniki, mam dużo gęstego śluzu, nie wiem o co chodzi, może zmiana "klimatu" (bo nadal jestem w górach) zwymiotowałam po alkoholu, a mało to, śniło mi się, że na rękach nosze bliźniaki. Chce już wracać do domu !!!
Jestem tak zestresowana, jak nigdy ! Bolą mnie dwa jajniki, mam dużo gęstego śluzu, nie wiem o co chodzi, może zmiana "klimatu" (bo nadal jestem w górach) zwymiotowałam po alkoholu, a mało to, śniło mi się, że na rękach nosze bliźniaki. Chce już wracać do domu !!!
reklama
Podziel się: