Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A miałam takie szczęście ,ze w Częstochowie był i się załapałam,i nie Pani my tu wszyscy na TyA jak udało się Pani trafić na program?
Ja miałam samo usg genetyczne.Hej dziewczyny, mam pytanie czy każda kobieta powinna wykonać badania prenatalne, oraz jak one wyglądają dokładnie. Moje pierwsze badanie jest za 2 tygodnie (test z krwi) oraz tydzień później usg prenatalne. Jak wyglądało to u was?
A ile trwało usg?Ja miałam samo usg genetyczne.
Doktor najpierw zrobił przez powłoki brzusznej, później usg transwaginalne.
Cały czas doktor mówił co widzi, czy wszystko dobrze
Testu z krwi nie robiłam![]()
30-40 minut, lekarz odpowiadał na moje pytania i tłumaczył co w danym momencie mierzyA ile trwało usg?![]()
I lekarz na bieżąco tłumaczył co mierzy, czy wszystko w porządku i tak dalej?Ja miałam jedno i drugie na raz, najpierw pobrali krew a potem usg, wygląda to jak zwykle wizyta, trwa trochę dłużej, i jest dokładnie wszystko sprawdzane, nosek ,przeziernosc, przeplywy , serduszko itd ,ja polecam ,mi się akurat udało trafić na program ,i miałam 2 badania za darmo , i Teraz jak się mała urodziła to patrzę na zdjęcia z badania, buźka taka sama![]()
Tak dokładnie tak , ja po 2 poronieniach nie wyobrażałam sobie, tego nie zrobić, bałam się jak nie wiem ,ale trafiłam na cudowną Panią, która powiedziała mi że daje mi gwarancję że mam zdrowie dziecko ,i tak mnie uspokoił, że reszta ciąży to była w końcu przyjemność a nie ciągły strachI lekarz na bieżąco tłumaczył co mierzy, czy wszystko w porządku i tak dalej?![]()