Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A miałam takie szczęście ,ze w Częstochowie był i się załapałam,i nie Pani my tu wszyscy na TyA jak udało się Pani trafić na program?
Usg polecam zrobić. Pozwala zobaczyć dużo rzeczy, w szczególności czy wszystko jest na swoim miejscu i jak wyglądają przepływy krwi przez pępowinę, żyłę główna i zastawkę.
Co do testów z krwi to trzeba się zastanowić. Bezpłatnie są wykonywane tylko w grupie podwyższonego ryzyka (wiek, schorzenia itp) lub w ramach programów dofinansowanych z UE.
Niby zaleca się teraz by każdy je przeszedł, ale wydaje mi się, że to zalecenie wynika z tego, że te wszystkie wyniki są cały czas analizowane więc im więcej osób je wykonuje tym lepiej dla celów badawczo-naukowych.
A jak udało się Pani trafić na program?Ja miałam jedno i drugie na raz, najpierw pobrali krew a potem usg, wygląda to jak zwykle wizyta, trwa trochę dłużej, i jest dokładnie wszystko sprawdzane, nosek ,przeziernosc, przeplywy , serduszko itd ,ja polecam ,mi się akurat udało trafić na program ,i miałam 2 badania za darmo , i Teraz jak się mała urodziła to patrzę na zdjęcia z badania, buźka taka sama![]()
A miałam takie szczęście ,ze w Częstochowie był i się załapałam,i nie Pani my tu wszyscy na TyA jak udało się Pani trafić na program?