Equoral, Encorton i AcardPrzykro mi strasznie... a co dostalas od docenta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Equoral, Encorton i AcardPrzykro mi strasznie... a co dostalas od docenta?
Wszystko się zwala na raz... Masakra... Trzymaj się Kochana. Zarodki możesz zamrozić i wrócić jak będziesz gotowa. Oczywiście jeśli uznasz, że tak chcesz.
Boszzzz. Kochana, no właśnie miałam pisać, oby się nie uaktywnił przy takim stresiePowiem Ci ze jestem tak rozwalona ze niewiem już nic . Muszę się uspokoić ale nie potrafię . Mój graves uwielbia taki stan i może nawet będzie konieczność zamrozić . Jeśli wogole będzie co
Jejku aż mi się wszystkiego odechciało po tych smutnych wiadomościach [emoji22]. Nie wiem nawet co napisać, bo przecież nie da się ze będzie dobrze. Dziewczyny wypłaczcie ból, postarajcie się znaleźć choć maleńka pozytywna rzecz. @Justi55 nie poddawaj się jeszcze, jestes młoda, silna.
@Aneczka85_01 a może dla taty najpiękniejszym prezentem będzie właśnie to ze się starasz o dzidziusia, także kontynuuj, jemu na pewno to sprawi dużo radości.
[emoji179][emoji179][emoji179]
Boszzzz. Kochana, no właśnie miałam pisać, oby się nie uaktywnił przy takim stresie[emoji25][emoji25][emoji25]
Juz mi słów brakuje dzisiaj...
Szalona jesteśSliczniaste paznokietki![]()
Szalona jesteśpaznokcie sama sobie zeobilam- uczę się no dostalam lampe na imenyny
![]()
Chciałam się dziś "pochwalić" bo wróciłam podjarana, ale zaczelam czytac forum i mi się tak smutno zrobiło;( ale.. ruszyłam dupe i bylam dzis pobiegać. Nigdy nie lubiłam biegać ale ppzazdroscialam Ci samozaparcia i obiecałam sobie przeciez, ze od stycznia sie wezme za siebie.. nie wiec umówiłam się z koleżanką po bardzo długim czasie nic nie robienia i w 38 min przebieglam truchtem 5km. Wiem,ze to nic ale jak na mnie to naprawdę duuzzo. Chciałabym załapać bakcyla i biegać chociazby co dwa dni. Jutro tez sie umówiliśmy. Przynajmniej do transferu postanowiłam sie ruszać. Trzymaj kciuki za mnie!!!
Przed pobraniem zawsze dobrze kubek wypić...A tak poza smutami pytanie o krew. Dzisiaj wogole nie chciała lecieć do pobrania . Gęsta się zrobiła . Sprawdziłam wynik morfologi i mam powyżej normy HGB i HCT. Acard poradzi sobie ? Kłuła mnie 5 razy i ledwo pobrała . Dużo pije wody ok 3 litrów . Niewiem o co kaman
Tak mi przykro ;( wiem,że to co teraz napisze nie bedzie w żaden sposób pocieszające.. ale jak już wiesz, to masz czas na to aby zrobić wszystko by spędzić z tata jak najwięcej czasu.. nie wiem jak to napisać, bo nigdy nie da się przygotować na śmierć bliskiej osoby.. z mojego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że masz czas aby powiedzieć tacie wszystko o czym myślisz, co czujesz, obiecać mu,ze sie nie poddasz i będziesz walczyć, również dla niego.. I życzę Wam siły do walki, cierpliwości oraz tego, aby Twój tata po prostu się nie męczył ;(Chyba na uspokojenie będę potrzebować coś bo pije 4 melisę a nic nie pomaga