Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem w sumie co to.
Bo od tamtej pory cisza.
Mam teraz tylko dużo sluzu lekko podbarwionego na brazowo tak jak kiedys w ciazy.
Czekam na W. az wroci z pracy. Moze to jakis krwiak czy cos.
Nic mnie nie boli....dziwne to wszystko.
Testy wychodziły pozytywne, beta nisko ale w sumie jesteś przed terminem @Nie wiem czy jest sens isc na takim etapie do ginekologa
Nie wiem czy jest sens isc na takim etapie do ginekologa
Laski moj test LH z przsd chwili [emoji4] Myślicie że owu jutro? [emoji4] Wczoraj wieczorem było przytulanie i nie wiem czy dzisiaj powtarzać [emoji848]Zobacz załącznik 1068094
Laski moj test LH z przsd chwili [emoji4] Myślicie że owu jutro? [emoji4] Wczoraj wieczorem było przytulanie i nie wiem czy dzisiaj powtarzać [emoji848]Zobacz załącznik 1068094
Ja w listopadzie miałam plamienia. Nie dostalam nic bo powiedzial ze to placeboJasne że jest. Ja jak tylko dowiedziałam się o ciąży poszłam i na wszelki wypadek dostałam luteine i duphaston. Z tego co kiedyś czytałam to krwawienie czy plamienie może być właśnie spowodowane niskim progiem.
Powtorzyc nie zaszkodzi![]()
Ja zaraz corke do szkoly i do apteki lub rossmana gonie. Patrze na tyn samym etapie jestesmykiedy wg kalendarza masz owu?