Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ej przeczytałyście w ogóle co M@lly napisała? Ona nie Twierdzi, że Verona jest roszczeniowa i "wszystko się jej nalezy". Zwróciła uwagę tylko na fakt, że dobrze zrobiła olewając te robotę i dbając o siebie od pierwszych dni ciąży. A chodzenie do pracy i narażanie ciąży żeby być fair z pracodawcą nie do końca jest super pomyslem. Wiele tu było komentarzy, że nie wiadomo czy ciąża się utrzyma, że może być biochemiczna a Verona uznała, że ma to w dupie i musi o siebie zadbać maksymalnie teraz i bardzo dobrze zrobiła. Tak więc nie widzie problemu w tamtej wypowiedzi [emoji848] napisała przecież że właśnie takie dziewczyny donoszą ciążę bo dbają o siebie od samego początku na maxa
A to nie brałaś kwasu już podczas starań? Zawsze lepiej brać, w sumie to słyszałam, że dobrze jest brać nawet nie planując dziecka. Koniecznie jutro kup kwas albo jakieś witaminy dla ciężarnych.Jutro kupię kwas, zrobię prostegon, bete morfologia i żelazo [emoji4] Dziś byłam 10h w pracy więc nie miałam kiedy kupić...
ja niestety tez rozumiem to zupelnie inaczej niz dbanie o siebie od pierwszych dni ciazy... wywnioskowalam bardziej, ze Molly ma troche zalu do dziewczyn, ktore uwazaja , ze w ciazy im sie cos nalezy."Często właśnie takie osoby jak Verona donoszą ciążę z uwagi na to że uważają że wszystko im się należy od dnia zapłodnienia i wszystko będzie ok. "
No ja tutaj innego sensu tego zdania nie widze niestety.
Ja kwas foliowy biorę już od października, bo w zasadzie wszędzie pisze że min 3 miesiące nawet przed staraniem się o dzieckoA to nie brałaś kwasu już podczas starań? Zawsze lepiej brać, w sumie to słyszałam, że dobrze jest brać nawet nie planując dziecka. Koniecznie jutro kup kwas albo jakieś witaminy dla ciężarnych.
Ale czego nie rozumiesz w tym zdaniu? Są dwa typy kobiet. Pierwszy : jest w ciąży ale nikomu nic nie mówi i zachowuje się zupełnie normalnie aby nie zapeszyć. I typ drugi który od razu rezygnuje z pracy która może być zagrożeniem dla niej i maleństwa które się rozwija. Dziewczyna zwróciła uwagę, że typ drugi po prostu robi słusznie dmuchając i chuchając na siebie od samego początku choć wiele osób twierdzi, że to nie dobrze bo "jeszcze nie wiadomo co się może wydarzyć". I tak rozumiem to co napisała"Często właśnie takie osoby jak Verona donoszą ciążę z uwagi na to że uważają że wszystko im się należy od dnia zapłodnienia i wszystko będzie ok. "
No ja tutaj innego sensu tego zdania nie widze niestety.
Jutro kupię kwas, zrobię prostegon, bete morfologia i żelazo [emoji4] Dziś byłam 10h w pracy więc nie miałam kiedy kupić...
kwas foliowy zalecany aby brac wlasnie juz podczas staran. ale fajne sa tez witaminy, zawsze wyrownuja niedobory organizmu, co tez moze pomoc...Ja kwas foliowy biorę już od października, bo w zasadzie wszędzie pisze że min 3 miesiące nawet przed staraniem się o dziecko![]()