Rudaa94
Fanka BB :)
Bialystok
ale dobra droga to 1.5 godziny i jestem w wawie
A skąd jesteś? Ja dokładniej okolice Grodziska Mazowieckiego![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A skąd jesteś? Ja dokładniej okolice Grodziska Mazowieckiego![]()
ja mam to samo... przez gardlo mi nie chce przejsc. wole zjesc bulke z maslem i wedlina niz jakiekolwiek mieso... przez 3 tygodnie mialam obsesje na punkcie zupek chinskich, gdzie ja nie jestem zwolenniczka raczej tego typu jedzeinia i obiad zawsze domowy jest. no ale weszlam do sklepu i co zobaczylam zupke czerwonego vifona to jak dziecko na cukierka, musialam zjesc...Powiem Ci, ze ja też mam słabą ochotę na mięso, jeszcze jakieś wedliny zjem ale mięso nie.
Niestety dziewczyny , jestem glupia że miałam nadzieję [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji3064]
O jest I ona! A już myślałam że zaginęłas [emoji23] Chciałam Cię zgłosić do "ktokolwiek wiedział, ktokolwiek wie" [emoji23][emoji23]
ktory dzien cyklu?Niestety dziewczyny , jestem glupia że miałam nadzieję![]()
50 ! Ja już mam dość . Może będę zaglądać tu do was jeszcze ale chyba nie dam rady....ktory dzien cyklu?
Niestety dziewczyny , jestem glupia że miałam nadzieję [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji3064]
Chętnie bym się poudzielała, ale jak już wiemy jestem realistką....A Ty gdzie się podziewasz? Wrześniówki czekają![]()