taisiya
Fanka BB :)
O u mnie 6+2Kochane , pomożecie? Ostatnia miesiączka 14 grudnia. Trzy pozytywne testy ciążowe. Dziś Beta ... 3974 . (6t +3) . Dość wysoka ? Czy powtórzyć w czwartek ? To moja pierwsza ciąża. Pozdrawiam Was
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O u mnie 6+2Kochane , pomożecie? Ostatnia miesiączka 14 grudnia. Trzy pozytywne testy ciążowe. Dziś Beta ... 3974 . (6t +3) . Dość wysoka ? Czy powtórzyć w czwartek ? To moja pierwsza ciąża. Pozdrawiam Was
Jestem już po hsg oba jajowody drożne!! Brak mi słów jestem taka szczęśliwa !
Prolaktyna powoduje niepłodność poprzez brak owulacji np ,zanik miesiączki, wyciek z piersi .
Ja osobiście nie miałam takich objawów i podwyzszona prolaktyne zdiagnozowalam przy badaniach hormonalnych . Robi się od 1-3 dnia cyklu najlepiej
Nie wiem czy jest to powiązane z ciąża pozamaciczna Ale czytałam bardzo dużo na forum i dużo dziewczyn z hiperprolaktynemia miało właśnie ciaze pozamaciczne ,podobno uposledzaja ruchy jajowodow ale nie zostało to potwierdzone medycznie
A Ty robiłaś betę ? Wysoką masz ? Trochę się zmartwilam że taka niska .. we wtorek idę . Jestem dobrej myśli:-)O u mnie 6+2umów się na wizytę do lekarza zobaczyć czy wszystko jest ok w 7t już będzie najpewniej serduszko [emoji6]
Mam dopiero we wtorek za tydzień. Za późno?
Zdrówko w takim razie. Mogła by już małpa przyjść
Powiedzcie czy zawsze przy owulacji cos czujecie, niby test wyszedl ze pradopodobnie jutro bedzie ale znowu nic nie czuje ja ogolnie nie czuje czy mam owu a jakto jest u was zawsze cos czujecie?
Aha zobaczymy, w tamtym cyklu to mnie bolal jajnik ale nie robilam testow a teraz mnie tak nie boli tylko mi tak dziwnie w brzuchu moze to toJa kiedyś nie czułam nic tera boli mnie jajnik
Zdrówko Kochana! Najpierw za @@@ a zaraz potem niech się pojawiają te cholerne piękne IIZdrówko w takim razie. Mogła by już małpa przyjść![]()