Matka. Wariatka
Fanka BB :)
To moze dlatego dalej nie ma okresu może musi się tam wszystko uregulować ? Kurde współczuję bo ja bym już szalała. Idź na betę po prostu. Odpuść te sikane testy. Beta prawdę Ci powieTak, dokładnie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To moze dlatego dalej nie ma okresu może musi się tam wszystko uregulować ? Kurde współczuję bo ja bym już szalała. Idź na betę po prostu. Odpuść te sikane testy. Beta prawdę Ci powieTak, dokładnie![]()
U mnie za bete 24 złDobę zrobię jutro progeteron i bete A ile kosztuje badanie progeteronu? Bo u mnie za bete wołają 65 zl
Mam ogromną nadzieję, że u mnie to jednak ciąża.
ja tez bym nie wytrzymalaTo moze dlatego dalej nie ma okresu może musi się tam wszystko uregulować ? Kurde współczuję bo ja bym już szalała. Idź na betę po prostu. Odpuść te sikane testy. Beta prawdę Ci powie![]()
Ja om 2.01. i jeśli przyrosty będą ok,to idę 10 lutegoZadzwonie jutro po prostu i zapytam![]()
U mnie za bete 24 zł
Progesteron 20 zł![]()
Brałam tabletki zaledwie 3 miesiące, albo 2.To moze dlatego dalej nie ma okresu może musi się tam wszystko uregulować ? Kurde współczuję bo ja bym już szalała. Idź na betę po prostu. Odpuść te sikane testy. Beta prawdę Ci powie![]()
Brałam tabletki zaledwie 3 miesiące, albo 2.
Nie wiem czy to krótko czy długo dla mojego organizmu.
A byłaś u ginekologa po zbadaniu bety? Jeśli tak, to co mówił?No ten test robi nadzieję. Widzisz jakie ja miałam cienie i to po spodziewanych czasie... A to było po samym zagniezdzaniu więc za bardzo nie chciało wyjść. Myślę że już wtedy beta było ok 10 bp robiłam po 15 h od tego testu [emoji4] A kreska prawie nie widoczna [emoji4]