Mój mi powiedział tak ROB OGORKOWA będziemy jeść codziennieTą ogórkową to tylko ja mam jeść czy mężowi też trochę dać żeby zadziałało? ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój mi powiedział tak ROB OGORKOWA będziemy jeść codziennieTą ogórkową to tylko ja mam jeść czy mężowi też trochę dać żeby zadziałało? ;-)
Mój mi powiedział tak ROB OGORKOWA będziemy jeść codziennie [emoji23] bo mu mówiłam o tej ogorkowej ze pomaga
No jasne że takMufka a bylas na becie? Przepraszam ale mogłam przegapić
Coś tu jest.. ale są tu dziewczyny którym testy wychodziły z cieniem mimo ujemnej bety.. tylko badanie z krwi da odpowiedź najszybciejCzesc dziewczyny
Już pisałam w innych tematach ale nie zaszkodzi i tu napisać ,bo widzę ze niezłe z was gaduły
Otóż... w skrócie...
Staramy się 1,5 roku z meżem o dzidzie. Mam bardzo nieregularne cykle ostatni 39 dni. @ 16.12 - 20.12. Teraz @ powinnam dostać 21.01 w trakcie przewidzianego terminu @ przez moją apke miałam bardxo delilatnie zabarwiony śluz na brązowo było to niewidoczne na bieliźnie jednak przy podcieraniu i koniec. W niedziele robiłam test, cień cienia cienia drugiej kreski. Wczoraj popołudniu i dzis z porannego moczu zrobiłam testy i negatywne. Moj cykl na dzien dzisiejszy to 45 dni i @ nie ma do tej pory. Jajniki kują , brzuch pobolewa trochę jak na @ , piersi bolą i sutki są wrażliwe. Takto zero innych objawów. Powiedzcie mi czy u was pomimo negatywnych testow była ciąża ??? Lub po ilu dniach wyszedł wam pozytyw. Nie ukrywam że bardzo chciałabym byc w ciąży i może wszystko już mi się poprzestawiało , albo mój organizm szykukuje dla mnie wspaniała niespodzianke
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanychi mocno trzymam kciuki za staraczki !
Dołaczam test z cieniem cienia , który ja widze i moja przyjaciółka też widziała. Czy wy coś widzicie czy to moja wyobraźnia ???![]()
Tą ogórkową to tylko ja mam jeść czy mężowi też trochę dać żeby zadziałało? ;-)
ja bym dala tez jemu,moze to na plemniki dobrze tez działa [emoji41][emoji23]
No przecież to było tylko chwilowe załamanieDobrze, że jesteś. [emoji8]
Pije barszczyk z winogronMoze barszczyk? I to czerwone i to czerwone![]()
Moze barszczyk? I to czerwone i to czerwone![]()
Hmmm może miałaś stresu dużo i sie przesunęło?No jasne że takmam nawet po niej gigantycznego sinika
niestety to nie mój cykl