mangusta87
Fanka BB :)
a ile na starcie bo ja mały słoń juz przedNie wiem ale w moim przypadku to napewno będzie ponad normę... jeszcze nie palę to huhuhu dajcie spokój zżre jak słoń i jak słoń niedługo będę wyglądac[emoji23][emoji23][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ile na starcie bo ja mały słoń juz przedNie wiem ale w moim przypadku to napewno będzie ponad normę... jeszcze nie palę to huhuhu dajcie spokój zżre jak słoń i jak słoń niedługo będę wyglądac[emoji23][emoji23][emoji23]
Niby tak ale jestem mega smutna - musiałam wyjechać na 3 dni No i akurat teraz...No mówi się, że w sluzie płodnym plemniki żyją kilka dni, więc szansa jest, że się uda..i tak nie możesz już nic zrobić, więc trzeba wierzyć że jakiś tam czeka![]()
Ogórka kiszonego do tego podać madam? [emoji12][emoji12]
Ja sie boję stanąć na wage A powinnam xDa ile na starcie bo ja mały słoń juz przed
Niby tak ale jestem mega smutna - musiałam wyjechać na 3 dni No i akurat teraz...![]()
zalezy od wagi sprzed ciazy tak naprawde. im wieksza waga tym mniej powinno sie przybierac. czyli idac tym tropem, jak 80kg kobieta przytyje 20kg to niezbyt dobrze ale 50kg moze bo jej organizm inaczej reaguje...dziewczyny my tu o żarcie i tyciu ale ile tak naprawdę zdrowo powinno się przybrać na wadze
a ile na starcie bo ja mały słoń juz przed
zalezy od wagi sprzed ciazy tak naprawde. im wieksza waga tym mniej powinno sie przybierac. czyli idac tym tropem, jak 80kg kobieta przytyje 20kg to niezbyt dobrze ale 50kg moze bo jej organizm inaczej reaguje...
ja weszlam... taki rezultat:Ja sie boję stanąć na wage A powinnam xD
mam tak samoJa sie boję stanąć na wage A powinnam xD