Verona26
Fanka BB :)
No ja właśnie też! W końcu będę miała moja wymarzona ogórkowa [emoji7][emoji7][emoji7] Już się doczekać nie mogę [emoji7][emoji173]
Ja jutro gotuję. Robicie tu apetyt xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jutro gotuję. Robicie tu apetyt xD
To jak kichniesz to sie nie wystrasz xDJeszcze nie kichalam Ale jak kaszle to trochę tam odczuwam [emoji23][emoji23]
To jak kichniesz to sie nie wystrasz xD
Sama go sobie zazdroszczęWow!!! Super zazdro faceta! [emoji173][emoji7] Mój wątpię by na owulacje przyleciał jakby mnie nie było, chociaż może się myślę [emoji4]
Sama go sobie zazdroszczęto taki facet który potrafi wstać o 3 nad ranem żeby zrobić mi kawę i kanapki na wyjazd i rozgrzać auto - zawsze jak wyjeżdżam przed nim do pracy
![]()
Czasami za to zostawia na podłodze brudne skarpetki ale kocham go nad życie![]()
Moj wstaje rano i leci do sklepu po świeże bulki dla nas na śniadanie mimo, ze do sklepu mamy kawalekSama go sobie zazdroszczęto taki facet który potrafi wstać o 3 nad ranem żeby zrobić mi kawę i kanapki na wyjazd i rozgrzać auto - zawsze jak wyjeżdżam przed nim do pracy
Czasami za to zostawia na podłodze brudne skarpetki ale kocham go nad życie![]()
Ty mnie nie strasz,bo on tez juz po 30-tceSię ciesz że szczupły. Bo mój to już wygląda jakby to on był w ciąży A nie ja [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23] Już jego wiocha się śmiała że w tym związku to on będzie w ciąży bo brzuszek rośnie, Ale niestety po 30 już tak jest [emoji23][emoji23]
Mój potrafi skarpetkami trafic do kosza. Gorzej z bokserkami xDMój mi nie robi kanapek do pracy, no kawę robi jak idziemy oboje na rano bo ja nigdy zwlec się z łóżka nie mogę Ale co do skarpetek to chyba wszyscy mają to samo! [emoji23][emoji23][emoji173]
Ty mnie nie strasz,bo on tez juz po 30-tce [emoji23][emoji23] chyba mu ogranicze dostep do jedzenia [emoji23][emoji23][emoji23]
Mój potrafi skarpetkami trafic do kosza. Gorzej z bokserkami xD