reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No Ty bete masz mega wysoka. Ja już nie robiłam, za duży stres dla mnie. Kusi mnie by sobie strzelić jutro bądź w pn bym miała dla giną. Ale nie zrobię tego bo się osram że strachu zanim wynik dostanę [emoji1787][emoji1787][emoji23]
No tak, u mnie końcówka 5 tyg więc nic nie będzie prócz pęcherzyka, chyba, że owulacja była wcześniej, to może, ale nie sądzę. Ale USG może i tak zrobić, bo normu bety mam też dla 6 tyg, więc pewnie będzie chciała sprawdzić :D

Kochana trzymam kciuki! Będzie wszystko dobrze! I nie mów nigdy że nie chcesz być już w ciąży! [emoji173] Musisz teraz myśleć o dzieciatku [emoji173] Wszystko skończy się dobrze, zobaczysz!
Oby tak było ale rokowania są złe[emoji24][emoji24][emoji24] on się dodatkowo dializuje i ma osłabiony organizm [emoji24][emoji24][emoji24] ja nie chcę być w ciąży, niech on wraca do zdrowia bo ja tego nie przeżyje [emoji24][emoji24][emoji24] ma 37 lat, to nie może się tsk skończyć!!!

Kurde... ciekawe co powie Ci ten gin. Tam w Anglii jest przerabane że nawet bety zrobić nie można, prywatnie nie zrobisz nigdzie?
Prywatnie kosztuje około 55£ !!! Więc po co ja mam robić jak widzę po teście ze ciemnieje ładnie . Do lekarza idę prywatnie 155£ i tak mi to już wystarczy . Za darmo mam wizytę w 6tym 8tyg i 12 i 20 przez moje poronienia. Resztę będę chodzić prywatnie ja nie zakładam źle bo nie chce źle musi być teraz dobrze i tego się będę trzymać musze to jakoś wytrzymać ze będzie dobrze i koniec innej opcji nie biorę pod uwagę . A jak się coś stanie to wtedy będę się martwić

Musisz zakładać że będzie dobrze! Przewóz mi wz wszyscy mówili że mam nie mówić szefowej,,z itd staratatata... A ja od początku mówiłam że musi być dobrze. I cały czas tak myślę! Musi być wszystko ok! Wizytę masz jeszcze przed sobą Ale musi być już serduszko! Dlatego trzeba wierzyć! [emoji173] A wiara naprawdę czyni cuda! [emoji173][emoji7]
Prywatnie kosztuje około 55£ !!! Więc po co ja mam robić jak widzę po teście ze ciemnieje ładnie . Do lekarza idę prywatnie 155£ i tak mi to już wystarczy . Za darmo mam wizytę w 6tym 8tyg i 12 i 20 przez moje poronienia. Resztę będę chodzić prywatnie ja nie zakładam źle bo nie chce źle musi być teraz dobrze i tego się będę trzymać musze to jakoś wytrzymać ze będzie dobrze i koniec innej opcji nie biorę pod uwagę . A jak się coś stanie to wtedy będę się martwić

Wiara przede wszystkim!!! [emoji173][emoji173] A napewno stanie się cud! [emoji173][emoji173][emoji7]
Dziękuję Wam wszystkim za te słowa wsparcia[emoji170] wierzę w to że będzie dobrze całym serduchem. Jak słyszę od wszystkich że on umrze to nerwy mnie biorą na nich że nie mają wiary w cuda a przecież one się zdarzają!!! Dziękuję, jeszcze raz dziękuję [emoji172][emoji173]️[emoji170]

reklama
Do góry