• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja bym chciała tak do końca maja-czerwca, termin niby na 24.10
Tylko mam bardzo stresującą pracę (negocjacje i kontrakty firmy z dużą ilością zer) plus jazda autem - czasami miesięcznie robię 3-4 tys kilometrów... więc zobaczymy jak to będzie.

Pracuję od 5 lat w tej firmie, mam umowę na nieokreślony od 4,5, podejście mają bardzo prokobiece więc gdyby się coś działo złego to też zrozumieją :)
Ja tak samo-negocjacje kontrakty i kwoty w mln euro (pracuje w paliwach) dobrze ze jezdzic duzo nie musze

Prywatnie kosztuje około 55£ !!! Więc po co ja mam robić jak widzę po teście ze ciemnieje ładnie . Do lekarza idę prywatnie 155£ i tak mi to już wystarczy . Za darmo mam wizytę w 6tym 8tyg i 12 i 20 przez moje poronienia. Resztę będę chodzić prywatnie ja nie zakładam źle bo nie chce źle musi być teraz dobrze i tego się będę trzymać musze to jakoś wytrzymać ze będzie dobrze i koniec innej opcji nie biorę pod uwagę . A jak się coś stanie to wtedy będę się martwić
A do jakiego miasta będziesz jechała na prywatna wizytę? Pytam, bo ja też z UK

Bo oni mają wyjebane. Ważne że kas win nabijasz. Chore czasy! Widzisz, myślę że tutaj był problem, ale to rozwiązałas i powinno zaskoczyć [emoji4] Nie raz naprawdę jest to coś malutkiego A zmienia wszystko! [emoji7]

Jeju, jak tak czytam to tak się cieszę, ze mam wręcz cudownego lekarza. Zaangażowanego. Zawsze mogę do niego zadzwonić. Czuje się bezpiecznie i wiem, ze jestem w dobrych rękach. Do tego jest wyczulony na punkcie hormonowi. Jest tez endokrynologiem i ma certyfikat FMF wiec u niego robie prenatalne. Usg na każdej wizycie. Generanie diagnostyka usg to jego konik bo wykłada na medycznej w katedrze diagnostyki usg.
Aaaa i taki mały dodatek. Jest przystojny. Nawet na znanym lekarzu babeczki to podkreślają [emoji23][emoji23]
Ale zanim na niego trafiłam przerobiłam w sumie kilkunastu ginekologów w sowim życiu

Hej dziewczyny! Wczoraj bylam caly dzien w delegacji (az w 3ch miastach) i nie mialam za bardzo jak poczytac Was a teraz juz nie nadrobie :/ zrozumialam na szybko ze @bleucoco ma dzis 1sze usg? Super! Powodzenia!
A ja zaraz polece na bete by zobaczyc przyrost ale chyba rosnie bo zrobilam test i jest juz od razu widoczna kreseczka :-)

Rośnie, rośnie [emoji846] kciuki za betę [emoji846]

reklama
Hej dziewczyny, ostatnio was nie czytałam bo stwierdziłam że muszę się wyluzować ;) ale dzisiaj jestem w 33 dc, mam objawy okresowe (ból piersi, nerwowość) ale przedwczoraj miałam zgagę, mimo że nie jadłam nic nadzwyczajnego. Cykle mam 31-34 dni i dzisiaj tam z niczego zrobiłam test. Zawsze jak patrzyłam na testy dziewczyn które pytały czy widać druga kreskę, to myślałam że ja w takiej sytuacji nie brałabym takiego wyniku serio, ale dzisiaj jak zobaczyłam swój wynik to sama postanowiłam wrzucić i zapytać czy tylko ja widzę drugą kreskę [emoji23]
20200214_064125.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry