• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzięki za odpowiedzi.
Pusia, moja Inga miała od początku ten ochraniacz zainstalowany i od początku się w łóżeczku wścekała, histeryzowała i o żadnym spaniu nie było mowy. Dopiero jak za radą znajomej jej to zdjęłam to zaczęła w nim zasypiać. W życiu nie skojażyła bym jej zachowania z ochraniaczem na łóżku. Muszę jej czymś główke zabezpieczyć, bo ona często w nocy się przesuwa i jak wstaję żeby ja nakarmić to młoda ma już głowę w szczebelki wciśniętą:baffled:

Kurcze wściekłam się, bo właśnie dostałam @:wściekła/y:

reklama
bira ja tez dzis dostałam okres :)) a słyszałam że niby jak sie karmi piersia to raczej sie nie dostaje ale widze ze u mnie to jakos inaczej :)
A tak pozatym to musze sie w koncu wybrac do ginekologa bo jeszcze po porodzenie byłam :(( nie wiem za bardzo gdzie iśc bo jak byłam w ciązy to chodziłam tam w rodzinnych stronaj woj lubuskie a teraz we wrocku nie wiem gdzie :(( i troche sie lękam

ufff dzieki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi
bo juz oczywiscie wkrecilam sobie jakas paranoje ze mala nie chce cyca i wogule klapa a poniewaz Ignacego nie karmilam to mala chcialanm pokarmic dluzej ( no i wygoda!!! :cool2:)

moja tez juz raczej wsio ma wyregulowane ladnie
wczoraj spala caly czas slicznie, potem jedzonko o 24 i kimono do 6 30 na papu i dalej do 10 etc :-D

pati ja zdecydowanie wole drewniane lozeczka
turystyczne ok ale tylko na wyjazdy- w domu mam drewniane:tak:

lilka chyba musze zainwestowac w taka owieczke skoro ona taka czarodziejska hehe

elbra spoko loko kryzys minie, dobra herbatka do reki i cos fajnego w tivi

moja nie ma ochraniacza bo spi teraz w koszyku takim mojzeszowym i tam bardzo jej przytulnie :-D
ale Ignacy ma ochraniacz i u dziadkow i w domu i jak tylko kupilam mu lozko to od razu mial takowy
polecam feretti sa mieciutkie i nie robia sie flakowate

Sugar, moja ma feretti ochraniacz Kupiłam jej cały koplet, ale ten ochraniacz najwyżej komuś oddam. Spróbuję jeszcze za jakis czas jej go założyć a jak nie będzie nadal chciała z nim spac to dowidzenia:-)

Pusia, ja byłam u lekarza jakoś tydzień po porodze i kazał m przyjść na początku stycznia na kontrolę, ale jakos się nie schodzi:baffled: Najpierw błyśmy z młodą chore a teraz to dziadostwo mi wyskoczło... a już się ustawiłam, ze w tym tygodniu to załatwię:wściekła/y:

Życzę wszystkim mamką i ich maluszkom słodkich sów, zmykam z mężulkiem spać bo niedługo trzeba wstać ;) ale mi się zrymowało;-)

bira A ja miałam iść po 6 tygodniach od porodu (tak mówił mi doktorek jak byłam w ciązy ale jakos nie wyszło a teraz to tym bardziej nie pójdę , ale trzeba to będzie w końcu załatwić)

Pozdrawiam i buziaki

lilka powodzenia z tesciowa:tak:
a co do kaski to super, ale lepiej niech twoj sprawdzi skad to, bo mysly mieli podobna sytuacje na poczatku grudnia i co sie okazalo bank sie pomylil i po paru dniach zabral spowrotem :dry:a mysmy juz to prawie zdarzyli wydac i potem wyszlo ze prawie debet sobie narobilismy :baffled:
a owieczka super ze sie sprawdza chyba poprosze siostre zeby mi kupila a przy okazji oddam je kase:tak:
niby jest 85 zl to nie malo, ale uwazam ze przespane noce sa bezcenne :-)

wlasnie Wisienka tak zrobimy
z tych powodow co podalas
bo ni diabla nie mozemy dojsc co to za kasa.. :confused:
pisze wyplata....ale nie ma podane od kogo...a od Karola bylej szefowej to pisalo zawsze...no i teraz powinna przyjsc wyplata od niej....dokladnie jutro!! i sie zastanawiamy czy jutro jeszcze nie wplynie kasa od niej :confused::szok:
Karol podpisal nowy kontrakt i pracuje od stycznia w tej samej firmie ale juz przeszedl do tej firmy...no ale to w lutym by byla pierwsza wyplata i nie az taka wielka :szok:
no i sie zastanawiamy czy to jakis zwrot podatku...czy firma Karola sie pomylila...no ale jakby sie mogli pomylic :confused: pewnie w tej firmie na stanowisku Karola nikt tyle nie zarabia :confused:
normalnie glowkujemy jak glupi :-p

ale jakby ta kasa byla nasza to mhmm...juz mam na oku pare pierdolkow do domu :-p no i of kors dla siebie :-D:-D:-D:-p

Lilka owodzenia z teściową

Dziewczyny mam pytanie, czy Wasze maluchy mają w łóżeczkach ochraniacze? Jeżeli maja to czy nie maja roblemów ze spaniem? Moja Inga wariuje i absolutnie odmawia spania jak tyko jej ten ochraniacz zakładam. Rozmawiałam z kilkoma osobami na ten temat i u większości dzieci też tych ochraniaczy nie tolerują... A jak jest u Was?

dziekuje :-)
narazie jest dobrze
tesciowa zmeczona,ale sie nagadalysmy
Mila poszla spac do niej :szok:
czyli jedno dziecko w sypialni mniej :happy2:

a co do ochraniacza to Mila i Hania maja i zadna nie robila nigdy oto halasu :no:

Milenie ochraniacz wyjelam jak miala rok bo mnie juz wkurzal,a mala jakis czas sie obijala o szczebelki :-p

lilka chyba musze zainwestowac w taka owieczke skoro ona taka czarodziejska hehe

owieczka super :-)
ciesze sie ze ją kupilam bo bym pewnie do dzisiaj usypiala Hnaie w foteliku samochodowym i pewnie spala by tylko z nami w lozku a ja nie lubie z nia spac bo nie umiem z nia spac i chodzilam za dnia jak zombi :baffled:

u nas sie sprawdzila :tak:
tylko prosze nie zwalac jak u was nie zadziala :-D:-D
naprawde nie reklamuje bubla ;-) u nas dziala,nawet Karol zauwazyl ze mala sie wycisza i uspokaja przy tym :happy2:

ok lece spac bo jak tesciowa bedzie wstawac przede mna to wstyd :-p

pusia bira idzcie do gina baby
zaszkodzic na pewno nie zaszkodzi
ja jeszcze nie bylam bo jestem u rodzicow ale jak wroce do warszawy to ide do swojego na pewno :tak:

lilka
trzymam kciuki za kaske - cuda sie zdarzaja :-p

dzień dobry mamcie:-)
o rajku ale się opisałyście masakra;-)
ja narazie przy herbatce bo mnie cos gardełko boli jak cholera...;/

zaraz poczytam i poodpisuję:-)

buziaki :-)

Dzien dobry
Chyba po raz pierwszy jestem tutaj tak wcześnie hehe
Ale trzeba czasem wcześniej wstać.
Na 9.00 idę z Doriankiem na pierwsze szczepienie,troszkę sie boję reakcji malutkiego.
Napisze jak wrócimy jak to przyjął.
Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry