• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień Dobry Kobitki :))))
Musze sobie zaraz herbatkę zrobić Mój maluszek już nie spi :)

sugarspunsister dzwoniłam do mamy i zarejestruje mnie na 4 lutego do mojego lekarza wtedy juz mi sie okres skończy i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze :)

lilka ja rownież trzymam kciuki co by kasa była Wasza :)

reklama
Witanko:-)

U mnie nadal szpital w domu... Adaska coraz gorzej kaszle wiec w piatek powtorka z rozrywki, no chyba ze leki zadzialaja:-( U Macia jakby lepiej zreszta wariuje jak zawsze:-)

My mamy ochraniacz w łozeczku i Adasiowi on nie przeszkadza:-)

Jak tylko Adas wydobrzeje to zaczynamy wprowadzac nowosci typu kleik, soczek...juz niedlugo:-)

Lilka jak tam w domku:-) hehe tesciowa gotuje pierze sprzata???????
gratuluje wpadniecia kasiorki:-) tez bym tak chciała:-)
Anulka jak tam gra???// cała noc graliscie??:-)
Elbra co to za kryzysy?????
Bira pieknie Ingusia Ci rośnie:-) co do ochraniaczy to Kapik lubi i spi i też ma z feretti:-) tak jak mówi Sugar super jakość materiału:-)
Pusia biżuteria przepiękna:-) Kacperek Ci pieknei spi 7 godzin wow:-) mój to max. 5,5 spał:-)
Kunda ale was dopadły chorubska...zdrowiejcie nam szybciutko:-)

co do mojego Kapika to włąśnie spi:-) chodzi spać ok. 20-20.30:-) niesttey przed snem jest troszke krzyku:-( i to nie ma znaczenia czy usypia na rękach uprzednio wymęczony czy zostaje włożony do łóżeczka:-) zawsze krzyku jakieś 15 minut jest... niestety...ehhh z tymi maluchami:-) ale potem śpi piękknie i rodzice mają czas na małe conieco:-) hehe budzi sie potem ok. 1 i ok. 5:-) więc nie jest źle...ciekawe kiedy prześpi całą nockę..........

a wogóle to mam do was pytanie...
bo mój Kacperek śpi na plecach w nocy i wiem że tego nie cierpi...zresztą jak ja:-) a w dzień śpi na brzuszku i jest po pierwsze 100 razy bardziej spokojniejszy a po drugie napewno przespał by dłużej ciągły sen...wiec jak to jest z tym spaniem na brzuchu.......

Pusia jeszcze jak zobaczyłam Twójh suwaczek o chrzcie to myślałam że maluchy mają razem ale nie mój ma 27 stycznnia;-) heh

no to ide po kawkę bo woda się gotuje:-)

sabina_p to było blisko żeby nasze maluchy miały razem chrzest bo pierwotna wersja to wałsnie było 27 stycznia, ale tego dnia moja siostra robi dwa latka swojego synka :) dlatego przeniosłam na 3 lutego hihi.

Co do spania na brzuchu to Kacperek lubi tez w dzień spać na brzuchu i śpi sobie 4 godzinki (choć ostatnio dawno tak nie spał ). Jeśli chodzi o noc to śpi na pleckach . Gdzies czytałam że podobno niebezpiecznie jest jak maluch spi na brzuchu np w nocy bo wtedy jest wieksze prawdopodobieństwo że przestanie oddychać. W dzień można nad maluszkiem czuwac a w nocy to juz inaczej. Ogólnie to jak ze wszystkim co osoba to inna opinia :)
sabina_p ciesze sie że bizuteria sie podoba :)):-)

:-):-):-)

Na 9.00 idę z Doriankiem na pierwsze szczepienie,troszkę sie boję reakcji malutkiego.
Napisze jak wrócimy jak to przyjął.
Buziaki

my tez sie zaraz na szczepienie zbieramy-nasze drugie;-)
trzymam kciuki zeby Dori dzielnie zniósł kłucie:tak::tak:;-)

Lilka..jak tam pierwszy poranek z teściówką?
Kunda...dużo zdrówka dla familji;-)

własnie obcięłam Kacperkowi pazurki bo sie ciachnął ze ma az oczko czerwone mam nadzieje ze mu to szybko zejdzie, musze kupic sól fizjologiczna i mu przemyc oczko

zmykam go nakarmić

Dzień doberek:-)

Pusia ja też teraz skończyłam obcinać pazurki:-D

Sabinka bałabym się zeby Blanka całą noc spała na brzuszku, ale słyszałam ze to w sumie jest bezpieczne wbrew pozorom..sama nie wiem:baffled:

reklama
doberek Jagoda:-) no własnie ile ludzi tyle opini z tym spaniem na brzusiu..mojej koleżance np. położna powiedziała że córka ma spac cały czas na brzuszku jak lubi i tak własnie spała:-) no i bądź tu człowieku mądry........ehhhhhhhh
a mój mały śpi sobie standardowo:-) musze ogarnąć mieszkanko bo dzis mam lenia i pracować mi się nie chce:-) wczoraj pracowałam do 21 wiec dzis dzień lenistwa:-)
a jeszcze mój meżus wpadł na pomysł żebym mu trochę pomogła i poprogramowała......masakra....ja już nic nie pamietam ehhhh ale naszczęście jeszcze dzis nie wiem co mam robić:-) wiec luzik;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry