Ja tak samoJa już od jakiegoś czasu przerzuciłam się na spodnie dresowe bo w dżinsy się nie mieszczę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak samoJa już od jakiegoś czasu przerzuciłam się na spodnie dresowe bo w dżinsy się nie mieszczę![]()
Ja tak samo![]()
Dziewczyny bo patrzę od wczoraj na wózki i nie wiem czy lepiej 2w1 czy 3w1?ta opcja z nosidelkiem się przydaje? To chodzi o to ze jak dziecko w nim zaśnie żeby go nie budzić?
Ale dresy zwykle czy też ciążowe? Bo po domu nosze jedna parę normalnych z gumką ale też mnie uciskaja aż mój narzeczony mówi "nie nie to mi się nie podoba, proszę jej tak nie ściskac" [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️ dlatego chyba muszę kupić jakieś że sznureczkiem żeby regulowac.
Ale dresy zwykle czy też ciążowe? Bo po domu nosze jedna parę normalnych z gumką ale też mnie uciskaja aż mój narzeczony mówi "nie nie to mi się nie podoba, proszę jej tak nie ściskac"dlatego chyba muszę kupić jakieś że sznureczkiem żeby regulowac.