reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

My własnie wyszliśmy razem z kąpieli,pierwszy raz kąpaliśmy sie razem,wiecie jaka frajda synuś chihrał sie jak wniebowzięty
Polecam wam wszystkim taką formę rozrywki :-)
Teaz po mleczku wykończony pluskaniem śpi jak aniołek
hyhy
u mnie własnie się Sławek z Marcelkiem kapia:cool2:
ja też już pare kąpieli z synusiem zaliczyłam

a jesli o basen chodzi to
od przyszłego miesiąca Sławek idzie z Marcelkiem na zajęcia
http://www.bajka-basen.pl/basen.html
hihi,malutki bardzo lubi się pluskać
także napewno będzie mega zadowolony:tak::-D

reklama
Laski a wy zmieniacie pieluchy po karmieniu czy przed???
ja po :tak: tyle ze czekam az mu sie odbije i jeszcze ponosze z 5-10 min.
wczesniej zmienialam przed ale juz mnie zaczela wkurzac ta zmiana co 30 min lub czesciej bo co prawie kazde karmienie to kupka leciala :dry:

a co do dzieciaczkow to kurcze strasznie dlugo czekalyscie, chociaz moj danny ma znajomego w pracy co juz 3 lata probuje i nic :sorry2: wiec rzeczywiscie mialam szczescie, zreszta kazda z was bo dzieciaczki sa i sa sliczne, kazdy na swoj sposob :tak:

Wisienka, my tez planowalismy maluszka... zaplanowalismy w grudniu, a w lutym bylam w ciazy:tak::-):tak::-)

Sabinka, dziekuje, mezus zmienial fotke, bo tamta to juz nieaktualna... wtedy Oskarus mial chyba ze 2 tygodnie:-D A spacerek byl milutki, polazilismy sobie we trojke jaks godzinke i do domciu:tak:

Pati, oh... kobietko... co ty piszesz... ze wygladasz jak w 6tym m-cu ciazy??? :-D:-D Widzilam Twoje fotki w galerii i w podpisie widac, laska z Ciebie:tak::tak::tak: no a poza tym pamietam jak kiedys pisalas, ze juz wazysz kilo mniej niz przed ciaza:-)

Women, jak sie kapalas z synkiem, ja tez bym chciala, ale sobie nie wyobrazam, boje sie...

Elbra, ja przebieram raczej po karmieniu, bo po najczesciej slychac kupe:-D:-D

reklama
Do góry