• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

No u mnie 28tc i całkowicie 9,5 kg na plusie, dlatego jestem zaskoczona takim nagłym wzrostem [emoji44]
Mówicie bałagan, umnie remont pokoju dla dziewczyn w takim stopniu, że swojej3 latce wczoraj wymywałam zaprawę z włosów [emoji1787], ale idziemy kawałkami, w sensie pół pokoju juz pomalowane i łózko stoi, a drugie pół zbite ściany do cegły i tynki kładziemy (urok małego mieszkania)

reklama
Ja już 11,8kg na plusie a to dopiero 28+6. Tyle że mi się strasznie woda zatrzymuje i jak potrafię przez 3 tygodnie prawie nic nie przytyć, tak potem z dnia na dzień 1,5 kg 😳

Miałam fatalną noc. Nie sądziłam, że hemoroidy mogą tak dać w kość. Tak, jak do tej pory obywało się bez maści, tak z samego rana poleciałam (czytaj doczołgałam się jak ślimak) do apteki. A w nocy musiałam się ratować okładami z lodu. Nie ma to jak krioterapię na dupę sobie zastosować 🤪😬🤭🤫

Dziewczynki, po ilu dniach od stosowania maści poczułyście ulgę?

Oj. Ja nie mam co siw chwalić waga. Na szczęście jestem stosunkowo wysoka i moze jakby ktos mnie zobaczyl teraz to by nie powiedzial że tyle przytylam. ;)
Ale dzisiaj 31+1 i juz mam 75 kg. W 8tc mialam 63,5 kg;) takze ja nie rozumiem jak mozna schudnąć w ciazy 🤔😅
Brzuchol mały a w tylek i biodra idzie ! Cale zycie miałam super przemiane materii i moglam jeść ile widze i waga stala w miekscu a teraz to nawet nie wchodze w ciagu tygodnia;)

Ja już 11,8kg na plusie a to dopiero 28+6. Tyle że mi się strasznie woda zatrzymuje i jak potrafię przez 3 tygodnie prawie nic nie przytyć, tak potem z dnia na dzień 1,5 kg 😳

Miałam fatalną noc. Nie sądziłam, że hemoroidy mogą tak dać w kość. Tak, jak do tej pory obywało się bez maści, tak z samego rana poleciałam (czytaj doczołgałam się jak ślimak) do apteki. A w nocy musiałam się ratować okładami z lodu. Nie ma to jak krioterapię na dupę sobie zastosować 🤪😬🤭🤫

Dziewczynki, po ilu dniach od stosowania maści poczułyście ulgę?
Bawię się z tymi guzkami już od niedzieli.. I od niedzieli stosowalam nasiadówkę z kory dębu, maści wszelakiego rodzaju a dzisiaj rano zainwestowałam też w czopki bo w nocy nie szło spać :/ dzisiaj czuje ulgę.. masz wewnętrzne czy zewnętrzne?

Jak pięknie dziewczyny na dworzu. Chcę się żyć. Pobawilam się trochę w ogródku i chęć na obżarstwo od razu mi uciekła. Ja się ważyłam w zeszłym tygodniu i w sumie to póki co plus 4. Ale.zobaczymy w poniedziałek na wizycie. Strasznie się stresuje swoją wagą i jakoś.prxed sama.wizyta potrafię przystopować z zachciankami 🤦‍♂️
Leżymy z córka. Ona śpi , obie pod kocem ♥️. Lubię jak się w brzuch wtula.
Wizyta w 32+4 dniu. Potem pewnie w 37 ... Chwila moment Michalina będzie po drugiej stronie.

Bawię się z tymi guzkami już od niedzieli.. I od niedzieli stosowalam nasiadówkę z kory dębu, maści wszelakiego rodzaju a dzisiaj rano zainwestowałam też w czopki bo w nocy nie szło spać :/ dzisiaj czuje ulgę.. masz wewnętrzne czy zewnętrzne?
Mam zewnętrzne, wielkie dwie gule, przynajmniej te mi dokuczają. Duży mam problem przy wiatrach, czasami tylko pozycja na toalecie pomaga, no i przy podcieraniu, bo nie mogę tego zrobić dokładnie, więc kończy się myciem. A że dbam o wysokobłonnikową dietę, to kilka razy dziennie jestem w wannie 😜

Nigdy nie sądziłam, że będę gadać z kimś o swym tyłku 😂🙊🙈🙉

Mam zewnętrzne, wielkie dwie gule, przynajmniej te mi dokuczają. Duży mam problem przy wiatrach, czasami tylko pozycja na toalecie pomaga, no i przy podcieraniu, bo nie mogę tego zrobić dokładnie, więc kończy się myciem. A że dbam o wysokobłonnikową dietę, to kilka razy dziennie jestem w wannie 😜

Nigdy nie sądziłam, że będę gadać z kimś o swym tyłku 😂🙊🙈🙉
Łącze się z Tobą w bólu i trzymam kciuki.. ✊
Ból jest straszny.. Wczoraj przechodzilam przez to co Ty dzisiaj.. Ja też męczę się z zewnętrznymi chociaż mi się już troszkę pochowaly 😊🙄 więc lecze od wewnątrz i z zewnątrz. Dziś już czuje że żyje. Powodzenia!

reklama
Jak pięknie dziewczyny na dworzu. Chcę się żyć. Pobawilam się trochę w ogródku i chęć na obżarstwo od razu mi uciekła. Ja się ważyłam w zeszłym tygodniu i w sumie to póki co plus 4. Ale.zobaczymy w poniedziałek na wizycie. Strasznie się stresuje swoją wagą i jakoś.prxed sama.wizyta potrafię przystopować z zachciankami [emoji2357]
Leżymy z córka. Ona śpi , obie pod kocem [emoji3531]. Lubię jak się w brzuch wtula.
Wizyta w 32+4 dniu. Potem pewnie w 37 ... Chwila moment Michalina będzie po drugiej stronie.
Zazdroszczę. Ja odebrałam młodą z przedszkola, pomyślałam, że ładna pogoda to wzięłam ją na plac zabaw, oj to był błąd... Po 40 minutach kuśtykania i nawoływania złapałam ją podstępem, zaciągnęłam do domu, umyłam i przebrałam.... Nie wiem jakim cudem, ale nawet majtki miała ubłocone [emoji2962] Nosz prosiaczek, a teraz sterczę i robię obiad, a ta ryczy bo niewie czemu [emoji33]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry