reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Dobra zycze wszystkim spokojnej nocki, zmykam do wyrka. Mam nadzieję że mój Kacperek nie da nam dzis popalić, a mam jakieś dziwne złe przeczucie, oby mylne.

Buziaki kobitki:tak:

Widze ,ze nikogo juz nie ma:-(,taki moj los :-).
Maz ma nocki a ja sie nie potrafie do wyrka sama polozyc:-p.
:-pJestem uzalezniona od jego oddechu,nie zasne bes tego cichego sapania,tez tak macie?
Dzis znowu nie mialam mozliwosci na bb bo maz odsypial nocke i musialam siedziec z malym na dole w salonie,ale sie nie nudzilam:-),zrobilam nalesniki z serem od 2 lat takich nie jadlam:szok:,kupilam ser w polskim sklepie,zaplacilam jak za woly:dry:,ale byla niezla wyzerka:tak:.
Widze,ze Marcelek mial imieninki:-) wszystkiego naj lepszego:-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!

Mam pytanie do mam karmiacych butelka ile zjadaja wasze pociechy??????Bo Patys zjada ok.150-180 co ok.3-4 godziny w dzien i robi sobie przerwe miedzy 22 a 5 rano.A kupki to nawet przez caly dzien nie robi jakby go zatwardzalo,kurcze tak dawno mialam male dziecko w pod opieka,ze wszystko zapomnialam:zawstydzona/y::dry:.

Milej nocki zycze:-).

larvunia zycze powodzenia u neurologa, oby wszystko bylo dobrze :tak:

a ja dzis pierwszy raz tak wczesnie wstalam od jakiegos czasu i czuje sie jakby byl srodek nocy :szok: u mnie jeszcze szaro za oknami :blink:

moj facet ma cos z noga i byl w nocy na ostrym dyzurze, bol nie dal mu spac cala noc i powiedzieli ze tydzien nie powinien pracowac, ale idzie dzis jeszcze do lekarza to zobaczymy co powiedza i ile dadza mu wolnego :-)
niby mi go szkoda ze tak cierpi z ta noga, ale z drugiej strony sie ciesze ze posiedzi ze mna w domuciu :-D

Milego dnia zycze !!!!

reklama
Do góry