• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Pięknie [emoji813]️
My będziemy mieć dziewczynkę, więc wybraliśmy imię tylko dla niej. Będzie ładnie jak dziewczynka się okaże chłopcem i będzie trzeba myśleć [emoji23]
A tak poza tym witam Was z rana [emoji813]️ u Was też taka piękna pogoda? Na pewno wybiorę się tak jak wczoraj na spacerek [emoji4]A tymczasem trzeba zmykać na rosołek do teściowej 🤭
Zobacz załącznik 1091808

Pięknie tam macie [emoji177]

Mój endokrynolog też sobie wziął długie wolne, mi TSH strasznie skacze i też zła jestem bo cóż mam zrobić teraz, dobrze że chociaż ginekolog powiedział że nie zostawi swoich pacjentek. Ja we wtorek na badania, zobaczymy czy będzie a jeszcze mam zrobić glukozę 8 muszę 2h siedzieć.

Mój endokrynolog też sobie wziął długie wolne, mi TSH strasznie skacze i też zła jestem bo cóż mam zrobić teraz, dobrze że chociaż ginekolog powiedział że nie zostawi swoich pacjentek. Ja we wtorek na badania, zobaczymy czy będzie a jeszcze mam zrobić glukozę 8 muszę 2h siedzieć.
Ja na szczęście z endo mam kontakt smsowy, ale jak laboratorium zamkną i nawet taki kontakt mi się nie przyda 😐

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry