Liliana87
Fanka BB :)
To się napij ale sokuNo będę jutro sprawdzać dam znać. Ale to jest i tak wielki szok. Test zrobiłam bo chciałam się wieczorem napić z powodu tego koronostresu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To się napij ale sokuNo będę jutro sprawdzać dam znać. Ale to jest i tak wielki szok. Test zrobiłam bo chciałam się wieczorem napić z powodu tego koronostresu.
To się napij ale sokuz wit C
Ja serduszko zobaczyłam w 24dpt. Dźwięk mi wlaczyl jak wychodziłam ze szpitala w 26dptDziewczyny a w którym tyg można już usłyszeć bicie serduszka i sprawidizc czy płód dobrze się rozwija?
Hmmm to ciekawe po co mam przyjechać za 3tyg, bo razem będę miała wtedy dopiero 5tyg jakby co...Cokolwiek widać na USG jak beta jest ok 1000 a serca jest ok 6-7 tygodnia ciąży tak typowo
Ale zobacz jak widać kreseczkeTest robiłam żeby móc się dostresowac A sam test mnie zestresowal [emoji1787][emoji1787]
Bo sprawdzi czy jest pęcherzyk ciążowy i w prawidłowy miejscu. Na tez najpierw mialam wizytę pęcherzykowa. Potem serduszkowaHmmm to ciekawe po co mam przyjechać za 3tyg, bo razem będę miała wtedy dopiero 5tyg jakby co...
Hmmm to ciekawe po co mam przyjechać za 3tyg, bo razem będę miała wtedy dopiero 5tyg jakby co...
Ale zobacz jak widać kreseczke![]()
O Jezuuuu mega wysoka, to ona rośnie wtedy jak szalonaJa serduszko zobaczyłam w 24dpt. Dźwięk mi wlaczyl jak wychodziłam ze szpitala w 26dpt
A moja beta w 15dpt wynosila ponad 2 tys.
O Jezuuuu mega wysoka, to ona rośnie wtedy jak szalona