Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dokladnie. Nawilzac jak najbardziej, ale jak ma sie miec rozstepy to nic nie pomoze.
Ja nie mialam na brzuchu, tylko pod piersiami.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokladnie. Nawilzac jak najbardziej, ale jak ma sie miec rozstepy to nic nie pomoze.
Ja nie mialam na brzuchu, tylko pod piersiami.
Ja pamiętam 1 ciąży jak przyjechaliśmy z wigilii i leżę patrze a tu linia się pokazala, tak się cieszyłam...znikła.....o kuzwa co jest???A to rajstopy zostawily ślad po tym szyciuJa cały czas obserwuje w lustrze ale niestety tez nie widać. Za to wychodzą już rozstępy dlatego zakupiłam oliwkę
![]()
Fakt [emoji4][emoji4]Jak sobie myślę to tam wszystko jedno, będą rozstępy to będą, nie to nie. Inne rzeczy są ważniejsze niż idealna skóra w ciaży i po[emoji4]Ja nie mam rozstępów na brzuchu, za to mam na udach po tym jak dawno temu sporo schudłam.
Ja szczerze też jej nie mam, bynajmniej narazieA wiesz,ze mojej siostrze nie wyszła ta linia w ciazy? Czekała, czekała i się nie doczekala [emoji1787]
Też tak miałam. Krem, który używałam przed ciąża był super, a w czasie ciąży uczulał ;(Ja tez używam kremu z lidla, takiego mocno nawizajacego. Dotąd było dobrze, więc pewnie hormony zrobily swoje i tyle...
Kochana plyn micelarny tez powinnas zmyc wodą. Dobrze ze Cie nie zapycha.Ja wieczorem buzię myję tylko wodą, rano płynem micelarnym.
PowodzeniaTrzymajcie kciuki lecę na betę![]()