Nerwicówka35
Fanka BB :)
Słuchajcie, a propos wyprawki, czy poza praniem ciuszków Malucha, pierzecie też kocyki, pieluszki, otulacze, rożki? to wszystko w 60 stopniach? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuchajcie, a propos wyprawki, czy poza praniem ciuszków Malucha, pierzecie też kocyki, pieluszki, otulacze, rożki? to wszystko w 60 stopniach?![]()
Pieluchy i kocyki w 40 bądź 30 stopniach bo się mogą zniszczyć. A szkoda.Słuchajcie, a propos wyprawki, czy poza praniem ciuszków Malucha, pierzecie też kocyki, pieluszki, otulacze, rożki? to wszystko w 60 stopniach? [emoji848][emoji848][emoji848]
Tak ja piorę wszystko ,sugeruję się metkami . Niektóre po praniu w 60° to by się rozleciały .
Od wczoraj mam imprezę w brzuchu, dziś doszły bóle jakby menstruacyjne. Mam nadzieję że to tylko wstawianie się w kanałczuje się jak wielka piłka
A wy jak tam dziś?
Ja też czuję jakby menstruacyjne i dodatkowo boli mnie w pachwinach :/
Może to od wczorajszych szaleństw mojej Małej?![]()
Myślę że tak może być. Od szaleństwSynu mój mnie ostatnio nie oszczędza ,a do tego zauwazylam że chodzę jak kaczka
![]()
też tak macie ?
Doris z tym chodzeniem jak kaczka to też tak mam ogólnie osłabłam z sił i ciężko że snem. Pocieszam się ze jeszcze 7 tygodni zostało aczkolwiek mam przeczucie ze parę dni wcześniej będzie niż lekarz wyliczył z miesiaczkiMyślę że tak może być. Od szaleństwSynu mój mnie ostatnio nie oszczędza ,a do tego zauwazylam że chodzę jak kaczka
![]()
też tak macie ?
Hej dziewczyny zastanawiam się jak materacyk wybrać do łóżeczka czy wy już zakupiłyście? Jaki polecacie?