Magdusia88
Fanka BB :)
Hehe miałam to samo. 2 dni nie mogłam spać. Bardzo się denerwowałam. Będzie dobrze. 3mam kciukiDzisiaj mój mąż ma badanie nasienia... Stresuję się chyba bardziej niż on...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe miałam to samo. 2 dni nie mogłam spać. Bardzo się denerwowałam. Będzie dobrze. 3mam kciukiDzisiaj mój mąż ma badanie nasienia... Stresuję się chyba bardziej niż on...
Ja też tak miałam w dniu spodziewanej miesiączki, ból brzucha i pleców jak w okres, musiałam wziąć nurofen i tak przez kilka dni. Ciąże wykluczyłam dlatego brałam tabletki, bo ból był identyczny jak w okres, ciągle myślałam, że "to już", a po kilku dniach dwie kreski, więc dopóki nie ma okresu to jest szansa.Dzisiaj boli już mnie brzuch i krzyż, ciągle biegam do łazienki, bo boje się, że się zaczyna [emoji20]
Co za głupia baba... Nie przejmuj się. Że mnie tam nie było. Dogadała bym jejDziewczyny nie wytrzymałam i poszłam dziś na betę. Babka, która pobierała krew tylko mnie wkurzyła. Dzisiaj mam 32dc. Stymulacja lamettą. Tydzień temu byłam na monitoringu cyklu. Lekarz powiedział, że jest grube endometrium i dużo ciałka żółtego co pozwala mieć dużą nadzieje na powodzenie. Kazał brać dwa razy dziennie progesteron. Pierwszą ciążę też miałam podtrzymywaną. Co prawda kazał zrobić mi betę dopiero w sobotę czyli w 35dc, ale nie wytrzymałam. Cykle mam zazwyczaj 32-max 35 dniowe. Z tym, że zawsze od ok29dc miałam plamienia, które teraz nie wystąpiły. Cycki bolą, jajnik pobolewa... Odrzuca od mojego czerwonego wina(!). To ju 3 lata jak się staramy... Babka, ktora obierała krew bez sensu się dopytywała mnie o wszystko i komentowała. Tzn kiedy powinnam mieć miesiaczkę itp. Jak jej powiedziałam, że dzisiaj to powiedziała, że to jest bez sensu badanie i na pewno nic nie wyjdzie bo nawet jeśli to za wcześnie... Poryczałam się tylkoCzy to na prawdę za wcześnie na betę? W tabelkach wyniki są już od 3 tygodnia...
Ja też tak miałam w dniu spodziewanej miesiączki, ból brzucha i pleców jak w okres, musiałam wziąć nurofen i tak przez kilka dni. Ciąże wykluczyłam dlatego brałam tabletki, bo ból był identyczny jak w okres, ciągle myślałam, że "to już", a po kilku dniach dwie kreski, więc dopóki nie ma okresu to jest szansa.
u mnie 35 cykl starań...Ja od rokuo sierpnia mam monitoring leki i pregnyl
Zawsze miałam takie jazdy. To i tak odkąd biorę Pregnyl i dupka od końca okresu do owulacji nie krwawię a krwawilam, i w miarę jest dobrze od owu do okresu potem. Zdarza się tak że dopiero 8-9 od owu dostaje okres, a tak to czysto, nic nie plamie. A w tym cyklu to koszmar. Dzień po iwu i ja plamienia i tak do dzisiaj
Cześć. Dziś mam 25 dc. Planowałam testować w przyszłą środę ale chyba nie wytrzymam tak długoHeejja testuje w weekend
a Ty?
Tak.A miałaś może wykluczoną endometrioze?
Gratulacje! Piękne krechyDziewczyny! Nie wytrzymałam! Zrobiłam test dzisiaj rano. Jestem w ciąży!![]()
Ja bym nie wytrzymała do weekenduja dziś 35 dzień cyklu
cykle 31 lub 31 dni
żadnych objawów @
co chwile tylko don kibla latam sprawdzać
z testami czekam do weekendu
Jakaś nawiedzona baba. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tym, żeby przy pobieraniu krwi ktokolwiek o takie rzeczy dopytywał, przede wszystkim to nie jej sprawa. Masz prawo robić sobie badania jakie chcesz i kiedy chcesz. A beta w dniu spodziewanej to wcale nie za wcześnie. Dziewczyny tu niejednokrotnie robiły jeszcze przed terminem @ i beta wychodziła pozytywna. Więc się nie przejmuj bo nie wartoDziewczyny nie wytrzymałam i poszłam dziś na betę. Babka, która pobierała krew tylko mnie wkurzyła. Dzisiaj mam 32dc. Stymulacja lamettą. Tydzień temu byłam na monitoringu cyklu. Lekarz powiedział, że jest grube endometrium i dużo ciałka żółtego co pozwala mieć dużą nadzieje na powodzenie. Kazał brać dwa razy dziennie progesteron. Pierwszą ciążę też miałam podtrzymywaną. Co prawda kazał zrobić mi betę dopiero w sobotę czyli w 35dc, ale nie wytrzymałam. Cykle mam zazwyczaj 32-max 35 dniowe. Z tym, że zawsze od ok29dc miałam plamienia, które teraz nie wystąpiły. Cycki bolą, jajnik pobolewa... Odrzuca od mojego czerwonego wina(!). To ju 3 lata jak się staramy... Babka, ktora obierała krew bez sensu się dopytywała mnie o wszystko i komentowała. Tzn kiedy powinnam mieć miesiaczkę itp. Jak jej powiedziałam, że dzisiaj to powiedziała, że to jest bez sensu badanie i na pewno nic nie wyjdzie bo nawet jeśli to za wcześnie... Poryczałam się tylkoCzy to na prawdę za wcześnie na betę? W tabelkach wyniki są już od 3 tygodnia...