Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
30.04 usg, podobno czyściutko pięknie, pękł pęcherzyk i mieliśmy działaćJa miałam dokładnie takie objawy przy torbieli czynnosciowej na jajniku.. Kiedy miałaś ostatnio robione usg?![]()
Witam w klubie. Także 1dc.Witam dziewczyny w 1 dc![]()
W meilu lekarz mi napisał że 6 dni po owu to jak najbardziej może być implantacja. Ale czemu to trwa cały czas cholera wie..... Ja tak mam od wielu miesięcy.... I też nie wiem czemuMam to samoczym to może być spowodowane?? 6 dni po owi lekka krew, do tej pory cały czas plamienia i czekam na @....
Jak ci pękł pęcherzyk to torbieli czynnościowej nie ma. Te torbiele czynnościowe to powstają jak pęcherzyk nie pęka i przerasta30.04 usg, podobno czyściutko pięknie, pękł pęcherzyk i mieliśmy działaćpo 6 dniach wystąpiło lekkie krwawienie, później plamienie które trwa do tej pory... typowej @ brak
![]()
Tez miałam nadzieje ze to implantacją, wszystko mi do tego pięknie pasowałoW meilu lekarz mi napisał że 6 dni po owu to jak najbardziej może być implantacja. Ale czemu to trwa cały czas cholera wie..... Ja tak mam od wielu miesięcy.... I też nie wiem czemu
Mi też.... Ale ja odwiedziłam już 6 lekarzy w tym wybitnego profesora i lekarza od niepłodności. I nadal porażka totalna.... Żyć się odechciewaTez miałam nadzieje ze to implantacją, wszystko mi do tego pięknie pasowało
8 dni po owu robiłam hcg- ciąży brak, progesteron w normie. Ciąży brak, torbieli brak, @ brak a plamienie jest, już mi ręce opadają...![]()