reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć laseczki

Kasiu moja koleżanka jest w 3 ciąży i dopiero II wyszły 21 dni po terminie @. Więc spoko, tempka śliczna, trzymam kciuki- ja w to wierzę że to fasolka jak nic.

Dorotko, Eliczku, Jarzębinko, Medio i innym staraczką miłego dnia życzę.

reklama
Dorotka, jeszcze zanim zawitałam na to forum jako starczka, to troszke je podczytywałam, najpierw mocno kibicowałam, Beatce( ze względu na wyjazd męża) a potem Tobie, i jest sukces, więc trzeba tylko wierzyć że sie uda a wszystko będzie OK, teraz tylko uważaj na siebie i fasolinkę, a za 8 m-cy bedziemy obchodzili cud narodzin, powodzenia, oby jeszcze była córa, to już wogóle sukces?!?!?!:tak::happy2:

miłego dnia i do usłyszenia wieczorkiem, bo dziś sobota, więc jakieś zakupy, praca domowa i takie tam, więc do weczorka

pa pa :cool2:

Oczywiście, że wszystkie doczekacie się fasoleczki :tak:. Same zobaczcie, jak u mnie było pod górkę. Cykle sie rozregulowały (zwłaszcza pierwszy), chorowałam jak nic a jednak udało się :-). Teraz czekam na was
Kasia no mi tu pachnie październikiem i kiniec. Nie może być inaczej. Czemu nie pójdziesz zrobić beta hcg? Krew się nie myli ;-)
Beatko witaj skarbie. Jak tam sporty wyczynowe? Kondycja jest na medal :-p?
Miłego dnia laseczki :-)

Dorotko kobieta nie może sobie pozwolić na brak sportu, ruchu itp...... hahaha....... Trzeba trzymać fason, nawet jeżeli jest ciężko.....hihihi......:-D:-D:-D

halo, halo !
dopiero dostałam komputer, bo był kolega magik od komputerów i go konfigurował :baffled:
więc witam się z wami wieczorowa porą :tak:

witam was!
Ja jak widzicie mam synka... Chcieli byśmy z mężem aby następna była córeczka no i kto wie jak to wyjdzie :happy2:

pozdrawiam serdecznie!
trzymam kciuki za starające się o fasolkę;-)

witam kolejną staraczkę i to marzącą o córeczce :tak: jak wiekszość tutaj starających się dziewczyn :-D ja starania zaczne dopiero w kwietniu i oczywiście też marze o córeczce ;-)

dobranoc i miłych snów :happy2:

Kasiu moja koleżanka jest w 3 ciąży i dopiero II wyszły 21 dni po terminie @. Więc spoko, tempka śliczna, trzymam kciuki- ja w to wierzę że to fasolka jak nic.

Beatko,poważnie? Oj,to dobre wieści..ale jeszcze się nie nakręcam..wiecie,mocno brzuszek boli. Wolę nie mieć jeszcze II a potem miła niespodzianka,niż odwrotnie. Niech kreseczki się pojawią jak fasoleczka będzie już silna

Dorotko,na betkę w pon,jeśli nic sie nie zmieni, w piatek robia do 10rano tylko a i tak wiedzialabym dopiero w pon popoludniu,na weekend nie robia..wiec wole spokojnie,z pokora poczekac do pon.

A w ogole sie witam..dzis mnie nie bylo,bo moj mężulo miał koncert..wiec bylismy kibicowac :))I pozostale dziewczyny również, dobrej nocki
Teraz jeszcze szybciutko oblecę co u Was i idę lulu..

Aaaa..witam nową staraczkę na dziewuszkę :))

reklama
Do góry