Dziękujęwysyłam ciążowe fluidy i trzymam ogromne kciuki za Waszą walkę
![]()
Dziękujemy Ci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujęwysyłam ciążowe fluidy i trzymam ogromne kciuki za Waszą walkę
![]()
Kochana jesteś![]()
Czy kochana nie wiemzazwyczaj wredna małpa ze mnie
ale podziwiam każdą z Was i chciałabym żeby świeżaczki forumowe miały tak krótka drogę do szczęścia jak ja, a te wojowniczki z forumo, które walczą latami chciałabym żeby w końcu dostały swoją największą życiowa nagrodę i poczuły ten cud pod swoim sercem
![]()
Chmurkę też bym pożarłaDziękuję Słoneczko ❤❤ i wiem, że Cię rozczaruje ale ja nienawidzę tortówu mnie jako tort w tym roku jest malinowa chmurka
a do tej pory robiłam kupne bezy przekładane lodami domowymi (tymi z paczki)
![]()
No co Ty już Ci prawie kwitną??? Ja to muszę chodzić z lupą i sprawdzać czy coś będzie kwitło w tym rokuA co tutaj dziś s tak spokojnie? Wszystkie balangują czy co
Ja zaraz mały grill, bo też się rzuciłam na promkę na karkówkę z biedry. Trochę zimno u nas, jeszcze jak słońce wyszło to było w miarę, ale teraz już pizga
.
Widzicie zdjęcie. Zaraz się zacznie mój szał
. Te pączki to kilka razy dziennie sprawdzam czy aby nie rozkwitły bez mojej wiedzy
Zobacz załącznik 1126673
No co ty, deszcz macie???. Ja to nawet przez pół godziny się opalałam bo jak słońce wyszło to grzało. Jutro spędzam dzień na leżaku bo ma być ładnie, a w tygodniu to się nie poopalamU nas leje cały dzień!!! Nie ma słońca i jest brzydko i ponuro...ale trawa moja rośnie wiec się cieszęwłaśnie przygotowuje się do okładów z borowiny tak na sobotnią imprezkę
i już jestem w piżamie
taka miła sobota z mężem, nie pijemy alko bo biorę ten antybiotyk i to mnie ekstra motywuje
a jemu za ostatnie zachowanie w ogóle nie pozwalam, taka jędza ze mnie
![]()
Ooooo taaaaak, morzeA my dla odmiany z mężem malowalismy caly dzien elewacje
Maz na drabinie a żona na taborecie jechała doły [emoji1787] nogi w dupe wchodzą
Jutro ma być cieplutko i chyba się wybierzemy nad morze z kocykiem, a nóż słońce nas trochę opaligrill tez za mną chodzi ale dziś już nie mamy siły.