Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
17 dc ale ten cykl stracony, kiepskie starania z resztą jakaś zrezygnowania jestem. Ogólnie chodzę jak tykająca bomba...Hejka, u mnie dzis 33 dc. Lekko ból sutków. A @ ani widu ani slychu. Niby 13 dni po owu. Dziś dostanę wynik progesteronua ja coraz bardziej zla
co u Was? Jak samopoczucie?
A robiłaś jeszcze testy?Hejka, u mnie dzis 33 dc. Lekko ból sutków. A @ ani widu ani slychu. Niby 13 dni po owu. Dziś dostanę wynik progesteronu [emoji6] a ja coraz bardziej zla [emoji1787] co u Was? Jak samopoczucie?
A robiłaś jeszcze testy?
Ja dzisiaj mam w końcu 2dc ( 2 miesiączka w tym roku dopiero [emoji1787])
Dzisiaj mam wizytę w klinice koło 8.00 wyjeżdżam z mężem.
A robiłaś jeszcze testy?
Ja dzisiaj mam w końcu 2dc ( 2 miesiączka w tym roku dopiero [emoji1787])
Dzisiaj mam wizytę w klinice koło 8.00 wyjeżdżam z mężem.
17 dc ale ten cykl stracony, kiepskie starania z resztą jakaś zrezygnowania jestem. Ogólnie chodzę jak tykająca bomba...
To mój 36 cykl starań więc mi ciśnienia brak, ogólnie jakieś kiepskie nastawienie mam ostatnio.Mój raczej też! Jestem zla trochę no, ale co zrobić. Trzeba próbować dalej. Ja mam troche ciśnienie, bo moge sie starac tylko 3 cykle, zeby zdążyć przed weselem w przyszłym roku! Ślubem nr 2![]()
To mój 36 cykl starań więc mi ciśnienia brak, ogólnie jakieś kiepskie nastawienie mam ostatnio.
Trzymam kciuki abyś się zamieściła w czasie![]()
Może @ jednak nie przyjedzie do Ciebie, moja wczoraj odjechałaHejka, u mnie dzis 33 dc. Lekko ból sutków. A @ ani widu ani slychu. Niby 13 dni po owu. Dziś dostanę wynik progesteronua ja coraz bardziej zla
co u Was? Jak samopoczucie?