• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja też obiecywałam sobie się wzmocnić, ale kwarantanna i wirus pokrzyżowały mi plany, a w domu nienawidzę ćwiczyć [emoji849] jakby nie było to ogólnie jestem z tych co raczej mają dobra pamięć mięśni, więc moment i zaraz znów jestem zrobiona.. A teraz cokolwiek która z was ćwiczy czy całkowicie nic? Ja próbuje się zmotywować do lekkich przebieżek, ale w ten upał mi ciężko [emoji6]
Ja zanim się dowiedziałam o ciąży biegałam 3 razy w tyg po 10 km. Jak tylko zrobiłam test wpadłam w zły nastrój z 2 tyg chodziłam na kijach. Ale zaczęło mi być bardzo niedobrze i tak usiadłam teraz na dupie. Moj team koleżanek biega a ja 😩😥 cierpię jak je widzę. Mam zamiar ruszyć na kije bo są w ciąży o wiele wiele zdrowsze niż bieganie jak tylko miną mi te okropne mdłości ale jak będzie to się okaże.

A ja dziś wyjątkowo dobrze się czuje. Obudziłam się bez mdłości i na razie samopoczucie super. Ale w głowie mam już różne chore myśli 😭 martwi mnie to że tak się dobrze czuje. Miałyście takie dni jakby całkowicie odpuszczalo a potem wracało ?

Brzuch I cyce :-D
A jak wasze zwierzaki na was reaguja? Muj pies to chyba byl pierwszy ktory wiedzial o ciazy. I non stop siedzi tak I chodzi za mna krok w krok

Załączniki

• 20200613_152607.jpg
    20200613_152607.jpg
    805,1 KB · Wyświetleń: 96
Brzuch I cyce :-D
A jak wasze zwierzaki na was reaguja? Muj pies to chyba byl pierwszy ktory wiedzial o ciazy. I non stop siedzi tak I chodzi za mna krok w krok

Jaki słodziak 😍 też chcę takiego niskopiennego fifusia, ale mąż nie jest przekoanany co do adopcji. Ogólnie to szukam psa dla nas i biorę bez pytania heheh
U mnie jeden z kotów chyba coś ogarnia, bo parę razy obejmował mi brzuch ;) a nigdy tego nie robił

Załączniki

• 7C1A3D52-D9E2-4288-AE9D-A81ACE9F36E2.jpeg
    7C1A3D52-D9E2-4288-AE9D-A81ACE9F36E2.jpeg
    103,8 KB · Wyświetleń: 88
A ja dziś wyjątkowo dobrze się czuje. Obudziłam się bez mdłości i na razie samopoczucie super. Ale w głowie mam już różne chore myśli 😭 martwi mnie to że tak się dobrze czuje. Miałyście takie dni jakby całkowicie odpuszczalo a potem wracało ?

To się ciesz - dzidzia daje Ci wypocząć 😊 mi w 8tc ustapily wlasciwie wszystkie objawy, po 3 dniach spanikowana lecialam do lekarza - serduszko bilo jak dzwon, a okruszek podrósł jak na drożdżach i wszystko było w porządku... nie zawsze tak jest że objawy muszą trwać równo do 12 tc.. jedne w ogóle nie mają żadnych objawów, drugie wymiotują przez całą ciążę, a jeszcze inne męczy na samym początku, a potem ustępuje.. nie wmawiajmy sobie najgorszego, bo można naprawdę w jakiś dół popaść.. 😘

reklama
Jeśli chodzi o moje ćwiczenia to głównie spacery, do ćwiczeń i biegania nie mogę się zmotywować, bo nie lubię 🤦 chociaż ostatnio to i tak nawet na spacer siły nie mam... ale to też dużo daje, po poprzedniej ciąży spacerowałam z synem 1-2 godziny dziennie codziennie i spaliłam wszystko i jeszcze wyszłam sporo na minusie (do tego stopnia, że chciałam przytyć, bo zrobiłam się za chuda 😁 ). Ale ja jako dziecko i nastolatka byłam chudzielcem, który jadł bardzo dużo i zawsze chciałam przytyć a nie mogłam... Dopiero jak zaczęłam studia przybrałam trochę masy tak, że czułam się dobrze w swoim ciele 😁 no ale nawyki żywieniowe zostały, metabolizm już nie ten i w efekcie mój brzuch jest teraz nieproporcjonalny do reszty ciała moim zdaniem 🤦 nie mówiąc że jeszcze po poprzedniej ciąży został mi jeden wielki flak na brzuchu z rozstępami 🤦 (rozstępy zrobiły mi się dosłownie z 2 tygodnie przed porodem... Ale miałam mega wielki brzuch, trojaczki by się tam spokojnie zmieściły 😁) powiedziałam ostatnio młodszej siostrze o ciąży a ona do mnie z tekstem "wiem o tym, domyśliłam się ostatnio bo widziałam Twój brzuch 😁 ", a ja do niej że to napewno nie brzuch ciążowy chyba ciąża spożywcza jak coś 😁😁 a ona że napewno nie, bo był inny niż zawsze ale bała mi się powiedzieć jakbym czasem nie była 😁 tak myślę i może to przez wzdęcia, bo czuję się niekiedy jakbym balon połknęła 🤦

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry