Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i pięknie, środek nocy a ja znowu nie śpię. Nawet moje koty śpią jak zabite. Na dworzu ptasi koncert i żywej duszy nie widać. I co tu robić?
Biedna znam ten ból i bardzo współczujęWitam Was wszystkie kobitki muszę się wygadać
Do tej pory mijały mnie wszystkie infekcje itd aż do dziś dostałam takiego zapalenia pęcherza ze koszmar nie wiedziałam że to może tak boleć gdy próbuje zrobić siku wyje z bulu i do tego siusiam z krwiądzwoniłam do mojego lekarza mam jutro jechać do szpitala bo akurat on będzie miał dyżur
Strasznie się boję o dzidzie![]()
ŚlicznyCześć dziewczyny, nadgonić za waszymi wpisami to sztuka, ale fajnie bo jest wiele ważnych informacji, które w moim przypadku są bardzo wartościowe w związku z pierwszą ciążą.
Jestem z woj. zachodniopomorskiego mam 33 lata i proszę o wpisanie mnie na listę
Obecnie jestem w 11+5
Planowany termin z OM 03.01.2021 z wczorajszego badania prenatnego 26.12.2020. - wielkość okruszka 6,2 cm wszystko jest wporzadku Chociaż dzisiaj oczekuje na telefon z wynikami krwi lekarza w związku z testem Pappa
Jej jaki duży już dzidziuśCześć dziewczyny, nadgonić za waszymi wpisami to sztuka, ale fajnie bo jest wiele ważnych informacji, które w moim przypadku są bardzo wartościowe w związku z pierwszą ciążą.
Jestem z woj. zachodniopomorskiego mam 33 lata i proszę o wpisanie mnie na listę![]()
Obecnie jestem w 11+5
Planowany termin z OM 03.01.2021 z wczorajszego badania prenatnego 26.12.2020. - wielkość okruszka 6,2 cm wszystko jest wporzadku Chociaż dzisiaj oczekuje na telefon z wynikami krwi lekarza w związku z testem Pappa
Cześć dziewczyny, nadgonić za waszymi wpisami to sztuka, ale fajnie bo jest wiele ważnych informacji, które w moim przypadku są bardzo wartościowe w związku z pierwszą ciążą.
Jestem z woj. zachodniopomorskiego mam 33 lata i proszę o wpisanie mnie na listę![]()
Obecnie jestem w 11+5