Sheila
Fanka BB :)
Całkiem możliweDopiero zaczynamy, kto wie może jeszcze się pożremy o głupoty
Ja tez niedługo lecę do łóżka, bo mnie muli strasznie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całkiem możliweDopiero zaczynamy, kto wie może jeszcze się pożremy o głupoty
Ja tez niedługo lecę do łóżka, bo mnie muli strasznie
Wczoraj jadłam naleśniki z nutella i bitą śmietanaJa dziś zjadłam trzy kanapki z nutellą![]()
Pewnie dobrze siadłoWczoraj jadłam naleśniki z nutella i bitą śmietana![]()
który u Was tydzień bo nie widzę w apce suwakow?Udało się, też właśnie posłuchałam![]()
Ja codziennie rano biorę sobie nową butelkę wody 1.75l która pilnuje żeby wypić a reszta to herbaty ziołowe które aktualnie pilnuje pić bo coraz gorzej z pracą jelit w tej ciąży.To ja jednak za mało pije i dlatego nie sikam. Muszę zmusić się do picia wody czasami z 4 szklanki w tym kawa, herbata i szklanka wody... :/
Właśnie siadło idealniePewnie dobrze siadłomnie coś od jogurtów i śmietany odrzucilo...
Według OM 9+3 ale z USG młodsza kilka dni.który u Was tydzień bo nie widzę w apce suwakow?
Mam identyczne, rano wstaje do pracy i od razu siku, jak się już ogarnę i mam wychodzić to jeszcze raz na wszelki wypadek bo boję się że 40min w aucie nie wytrzymam i zazwyczaj kończy się tym że wchodząc do pracy kieruje się najpierw do toalety.U mnie też z każdym dniem gorzej. Ja mam mdłości od jakiś 2 tygodni a na początku było tak miło.
Moja koleżanka tak właśnie miała, że do 11 tygodnia było ok a potem to już rzygała do końca ciąży. Mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie.
Piąteczka dziewczyny. Przed spaniem idę siku, potem jak już jestem ledwo przytomna idę siku, bo się boję, że się zsikam w nocy (serio). Czasami też w nocy zdarza mi się budzić i jak zombiak lecę do łazienki.
Jak gdzieś jadę to mam tak samo. Mąż wyjeżdza autem i jak słyszę, że zamyka bramę to jeszcze raz na dosikanieBadania mam ok więc to pewnie siedzi w mojej głowie.