k.karolina
Fanka BB :)
No oby. Właśnie myslalm, że Ty dzisiaj masz wynik. I już się wystraszyłam, że nie piszesz.Moze te leki mi pomogataka mam nadzieje
![]()
A miałaś sikancow nie robić
Widzę, że Tu taka niecierpliwa jak ja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No oby. Właśnie myslalm, że Ty dzisiaj masz wynik. I już się wystraszyłam, że nie piszesz.Moze te leki mi pomogataka mam nadzieje
![]()
Nie,nie badania dzis wynik jutro.No oby. Właśnie myslalm, że Ty dzisiaj masz wynik. I już się wystraszyłam, że nie piszesz.
Widzę, że Tu taka niecierpliwa jak ja![]()
Dodatkowo nigdy nie lubilam truskawek, a od kilku dni nic innego nie jem tylko truskawki pod kazda postaciaNo oby. Właśnie myslalm, że Ty dzisiaj masz wynik. I już się wystraszyłam, że nie piszesz.
Widzę, że Tu taka niecierpliwa jak ja![]()
Dzisiejszy test wyglada tak [emoji3059]
jednak ta dziesiejsza beta da mi 100% potwierdzenia,ze jest lepiej i moja fasoleczka rosnie [emoji847]
No kreski wyrazne w koncu to i moze ta moja fasolka zaczela sie rozwijacWow piękny też nie martw się na pewno beta rośnie każdy test jest coraz piękniejszy![]()
No kreski wyrazne w koncu to i moze ta moja fasolka zaczela sie rozwijac [emoji6]
Haha, czyli jednak coś jest na rzeczy. Oby ta fasolka rosła zdrowo. Bo malemu życiu pół forum tu kibicujeDodatkowo nigdy nie lubilam truskawek, a od kilku dni nic innego nie jem tylko truskawki pod kazda postacia![]()
Niestety nie, nie mieszkam w PL.O której jutro wyniki ? Nie da się dzisiaj och wyciągnąć?
Tez tak mysle, ale potwierdzenie bedzie jutroHaha, czyli jednak coś jest na rzeczy. Oby ta fasolka rosła zdrowo. Bo malemu życiu pół forum tu kibicuje![]()
nie no tu już nie ma wątpliwościDzisiejszy test wyglada tak
jednak ta dziesiejsza beta da mi 100% potwierdzenia,ze jest lepiej i moja fasoleczka rosnie![]()