reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Powiem szczerze, że nie wiem co mam sobie myśleć. Jakoś wytrzymam te 10 dni.
W szoku jestem. Nawet jak u nich na IP byłam to dziecko było zawsze dokładnie zmierzone i wiedziałam czy przepływy, wody itp są w porządku. Zawsze dużo uwagi każdy lekarz poświęcał. O Cebulaku i Szajnerze tylko słyszałam, że humor to mają kiepski. Tyle pieniędzy im zostawiasz i nic dalej nie wiesz :(

reklama
@KatGde nie martw się. Będzie dobrze. Przecież kiedyś ten stres się skończy. Duzo odpoczywaj. Ja wiem, ze to rada jak z tył..ka ale nie poddawaj się. Ja też nie chcę rodzić sama, a będę musiała i nie wiem kogo obwiniać heh

Moze tez gbs jest i w pochwie i w pupie i może to nie ma znaczenia 🤔

@Amnesia Tyle co się dowiedziałas to mogłaś gdzieś na miejscu pójść :( Masz w okolicy jakąś sensowna przychodnie na NFZ, żeby zrobić usg?
10 dni to tylko 1.5 tygododnia :)

Hey ja mam szew zalozony od 22tyg juz mam 25tyg niby szyjka sie wydluzyla i ma 2,7cm miala 2cm ale sie ciagle boje. Prowadzę oszczędny tryb zycia ale nie kazali lezec
Co lekarz to inne zalecenia, ja mam szew od 15tc i pessar od 18tc i zalecenie leżenia bo jeszcze doszedl wewnetrzny lejek. Ginka powiedziala ze moze troche mnie uruchomii przy 29 tc

reklama
Do góry