bananka8686
Fanka BB :)
Wzięłam tabletki i zasnęłam. Obudziłam się teraz bez bóli więc tabletki pomogłyJedz do szpitala kochana... daj znac koniecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wzięłam tabletki i zasnęłam. Obudziłam się teraz bez bóli więc tabletki pomogłyJedz do szpitala kochana... daj znac koniecznie
Mogły być bo od rozkurczowych przeszło. Jak bardzo mocne ale prędzej skurcze Braxtona-Hicksa. To zbyt wczesny etap ciąży jeszcze jak na przepowiadająceWzięłam tabletki i zasnęłam. Obudziłam się teraz bez bóli więc tabletki pomogłyciekawe jak będzie jutro. Może to były przepowiadające? Nie wiem bo w tamtych ciążach ich nie miałam. U mnie dopiero 24+4 więc nie rodzę. Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]()
I jak sytuacja ?Mogły być bo od rozkurczowych przeszło. Jak bardzo mocne ale prędzej skurcze Braxtona-Hicksa. To zbyt wczesny etap ciąży jeszcze jak na przepowiadające
Może nas już od tego leżenia wszystko leży i kłujęWzięłam tabletki i zasnęłam. Obudziłam się teraz bez bóli więc tabletki pomogłyciekawe jak będzie jutro. Może to były przepowiadające? Nie wiem bo w tamtych ciążach ich nie miałam. U mnie dopiero 24+4 więc nie rodzę. Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]()
Mi mówił gin żeby się oszczędzać. Ja jeszcze nie mam pessara i na razie tryb oszczędny. Robie normlanie śniadanie obiad itd ale tak to leze sobie w salonie. Nie sprzątam domu, staram się mało chodzić po schodach. Do rodziców np pojadę ale leżę leze u nich a na spacer króciutki. Nie leżę jak w szpitalu plackiem ale tez nie szaleje.A dziewczyny po założeniu pessar dalej trzeba tak sztywno leżeć?![]()
To super !Wzięłam tabletki i zasnęłam. Obudziłam się teraz bez bóli więc tabletki pomogłyciekawe jak będzie jutro. Może to były przepowiadające? Nie wiem bo w tamtych ciążach ich nie miałam. U mnie dopiero 24+4 więc nie rodzę. Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]()
[GROUP=][/GROUP]Wzięłam tabletki i zasnęłam. Obudziłam się teraz bez bóli więc tabletki pomogłyciekawe jak będzie jutro. Może to były przepowiadające? Nie wiem bo w tamtych ciążach ich nie miałam. U mnie dopiero 24+4 więc nie rodzę. Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]()