Sylvia_88
Fanka BB :)
Też już mam koszule do szpitala przygotowane, choć zaczęłam się później zabierać za wyprawkęKochana ja już szukam koszul do szpitalaa jestem w połowie ciąży
ale ja to zawsze muszę mieć wszystko wcześniej naszykowane
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też już mam koszule do szpitala przygotowane, choć zaczęłam się później zabierać za wyprawkęKochana ja już szukam koszul do szpitalaa jestem w połowie ciąży
![]()
Oj tam przynajmniej na seksownie ubrana urodziszBrawa! Lepsza przemowa niż "debaty" Dudy i Trzaskowskiego
Jeszcze będziecie wszystkie szorować kafelki szczoteczką do zębów i nie urodzicie w 40tcja np idę na rekord
Kupiłam koszule do porodu. Różową, jednolitą i seksowną haha jestem szalona. Nie wiem zresztą po co kupiłam tak wcześniemój Syn siedzi jak przyklejony do brzucha
chciał być wczesniakiem z 32tc i mu nie wyszło
to teraz na złość zostaje do 40
![]()
Hehe tez tak miałamTeż już mam koszule do szpitala przygotowane, choć zaczęłam się później zabierać za wyprawkęNajgorsze w tym zamawianiu było to, że co któraś mi się podobała to albo brak w magazynie, albo nie ten rozmiar
W końcu coś udało mi sie wybrać...
Mam już - Zaraz na początku ciąży kupiłam większeKochana ja już szukam koszul do szpitalaa jestem w połowie ciąży
![]()
Ja miałam tylko takie "po" do karmienia. Zresztą już dwa razy lądowałam z moją walizką "porodową" w szpitalu. Na szczęście mam w niej też zwykle piżamy (w nocy lubię w nich tam spać) i leginsy z topami (na dzień). Przed chwilą miałam koszmar, że znowu tam ląduje. Tragedia. Walizka teoretycznie jest zamknięta od 30tc tylko zapomniałam o tej koszuli do zzoKochana ja już szukam koszul do szpitalaa jestem w połowie ciąży
![]()
Długo szukałam czegoś co nie kosztuje "tysiąca pesos", ciuchy do karmienia mnie przerażają. Preferuje spać nago i nie lubię koszul, piżam w domu. Dodatkowo nie wiem czemu dla ciężarnych robią idiotyczne fasony. Jedne pogrubiają inne postarzają a część ma infantylne wzory dla dzieci w pieski i słoneczka.Też już mam koszule do szpitala przygotowane, choć zaczęłam się później zabierać za wyprawkęNajgorsze w tym zamawianiu było to, że co któraś mi się podobała to albo brak w magazynie, albo nie ten rozmiar
W końcu coś udało mi sie wybrać...
Urodzę... Taaa... Będę chodzić jak koń w ciąży 11 miesięcy. Jak raz zatrzymają szyjkę to ta dziadyga już trzyma kurczowoOj tam przynajmniej na seksownie ubrana urodzisz![]()
Czekam na relacjęWiecie co, dzisiaj naprawdę chodziłam jak kaczka z auta do gabinetu okulistki hahahawszytko mnie boli po tej wyprawie, cztery litery
kręgosłup, nogi i stopy hahaha
zero kondycji. Ale na szczęście moje siatkówki są bez zmian i tak samo wada wzroku. I już kolejna rzecz do porodu odhaczona
tylko brzuch się często napina, ciekawe co ten mój lekarz powie na to w sobotę
![]()