Kaarcia
Fanka BB :)
Tez dziś ponowilam test (ten sam co TwójPonowiłam dziś test, znowu w nocy,znowu o 3teraz już widać bardzo dobrze że jest
teraz już starczy testów
życzę nam wszystkim udanych ciąży i wspierajmy się tutaj ,bo po to tu jesteśmy
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez dziś ponowilam test (ten sam co TwójPonowiłam dziś test, znowu w nocy,znowu o 3teraz już widać bardzo dobrze że jest
teraz już starczy testów
życzę nam wszystkim udanych ciąży i wspierajmy się tutaj ,bo po to tu jesteśmy
![]()
Super gratulacje w takim razieTez dziś ponowilam test (ten sam co Twój) i jest juz gruba ciemna krecha
a w czwartek była ledwo ledwo widoczna. Dziś mi wypada termin miesiączki, wiec owulacja chyba dość wcześnie była
![]()
Ale jak to, tylko 6? To twoja pierwsza beta w tym cyklu?Dziewczyny wyszła mi beta 6.. Nie wiem co o tym myśleć![]()
Pierwsza. Jutro okres niby ma byc planowo. Potrzebowałam na dzisiaj mieć pewność bo mamy imprezkę i chciałam wiedzieć czy ewentualnie jakieś winko mogę.Ale jak to, tylko 6? To twoja pierwsza beta w tym cyklu?
A robiłaś rano test ciążowy zwykły?Dziewczyny wyszła mi beta 6.. Nie wiem co o tym myśleć![]()
Widocznie to dopiero początek. Trzeba być dobrej myśli. Powtórz betę za dwa dni. Trzymam kciuki będzie dobrzePierwsza. Jutro okres niby ma byc planowo. Potrzebowałam na dzisiaj mieć pewność bo mamy imprezkę i chciałam wiedzieć czy ewentualnie jakieś winko mogę.![]()
Nie, ale jeżeli to 6 to i tak by nie wyszło. Bo mam o czułości 25A robiłaś rano test ciążowy zwykły?