reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Chciałabym żeby tak bylo, chociaż z moim szczęściem to będzie pusty aż do zabiegu. Swoją drogą, wolę tak niż słyszeć serce, widzieć zarodek a potem usłyszeć o porazce. Ile trwa taki zabieg w szpitalu i jak długo się dochodzi do siebie? Orientuje się któraś z was?
Myślicie że jak coś się pojawiło za pierwszym podejściem to za drugim jest szansa na powodzenie? Ile trzeba będzie czekać do drugiej iui?
Witaj,
Mojemu aniołkowi przestało bić serduszko w 8 tyg.
Miałam 2 opcje poczekać na samoistne poronienie lub iść do szpitala na czyszczenie. Po rozmowie z moim lekarzem wybrałam pierwszą wersję. Za 3 tyg. nastąpiło samoistne poronienie. Wyglądało to tak jak zwykła miesiączka tylko dłużej trwało ok 1,5 tyg. Po wszystkim poszłam na badanie i wszytko było czysto i obyło się bez ingerencji lekarza. Następną owulację miałam już 2 tyg. po 😥

To mogę ci podpowiedzieć że zanim zrobisz zastrzyk to skieruj strzykawkę igła w dół żeby powietrze które jest w środku znajdowało się przy tłoku nie musisz go wypuszczać na zewnątrz spokojnie sobie go wstrzyknij tylko żeby powietrze było wstrzyknięte na końcu czyli już po płynie tak mi pielęgniarka powiedziała[emoji846] bo jak byś chciała wypuścić powietrze na zewnątrz to może się zdarzyć że naciśniesz za bardzo i wypuścisz płyn a tu każda kropla dla nas jest cenna[emoji4]
Mam go w domu, sama musze sobie zrobić[emoji87]

@Natka001 @Neonek tak mi przykro z Waszego powodu. Dużo mi to daje teraz, że poznałam wasze historie. Myślę że z czasem każdej z nas się uda tylko mamy mniej szczęścia. :( Czy lekarz wam coś zasugerował czemu właśnie tak się stało w waszym przypadku? Zastanawiam się czy ja miałam na to jakiś wpływ, czy coś zrobiłam źle i przez to jest jak jest :(

reklama
Do góry