anula88
MAMY SIEBIE :0)
Po 8 latach starań w środę miałam swój pierwszy transferA jeżeli mogę zapytać na czym zakończyła się u Ciebie historia? Zrobiłaś sobie przerwę w staraniach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po 8 latach starań w środę miałam swój pierwszy transferA jeżeli mogę zapytać na czym zakończyła się u Ciebie historia? Zrobiłaś sobie przerwę w staraniach?
Wizyta przed inv 10.06 a 12.08 transferHej Dziewczyny,
Mnie możecie dopisać na 21.08 monitoring w celu 2 IUI. A powiedzcie mi ile mniej więcej czasu zajmuje przygotowanie do IVF? Zastanawiam się, czy nie pogadać już z lekarzem o tym i w między czasie robić IUI, żeby potem nie tracić czasu i nie czekać kolejnych miesięcy (umówiłam się z lekarzem na 3 próby IUI).
To trzymam kciukiPo 8 latach starań w środę miałam swój pierwszy transferteraz czekam [emoji85]
też trzymam mocno kciuki za powodzenie :-)Po 8 latach starań w środę miałam swój pierwszy transferteraz czekam [emoji85]
U mnie też cykle idealne, co miesiąc rosną pęcherzyki same więc podchodzę do IUI bez stymulacji. Ale 2 miesiące to rzeczywiście bardzo szybko, a domyślam się że od rozpoczęcia procedury to czas leci jak szalony. W takim razie podpytam się już lekarza o plan.Wizyta przed inv 10.06 a 12.08 transfergeneralnie poszło szybko.. najdłużej czekaliśmy na wyniki genetyki no i ja mam idealne cykle co 28 dni wiec poszło gładko
a jak juz zaczyna sie stymulacje to czas leci jak szalony [emoji85]
Od lekarzaMasz zakaz bo coś się dzieje czy czekacie aż najgorszy trymestr minie? Zalecenie od lekarza czy sami tak postanowiliście? Ja swojego lekarza o to nie zapytałam ale trochę się cykam, że zepsuje ta ciążę a już i tak tyle stresu się przez to puste jajo najadłam ostatnio.
Hej hej dziewczyny! Jesli pozwolicie dołączę do was i bede wam kibicować, jak i trzymać kciuki za siebie.
Troche o mnie-30 lat zdrowa, maz 30 lat zdrowy. 3 lata bezskutecznych starań o maluszka. W styczniu pierwsza IUI nieudana, w lutym wizyta odwołana przez coronavirusa, w marcu ciaza naturalna niestety biochemiczna. Teraz 8.08 podchodziliśmy do kolejnej IUI. Test bede robic najszybciej 20.08. Moze tym razem sie uda...
Hej Dziewczyny,
Mnie możecie dopisać na 21.08 monitoring w celu 2 IUI. A powiedzcie mi ile mniej więcej czasu zajmuje przygotowanie do IVF? Zastanawiam się, czy nie pogadać już z lekarzem o tym i w między czasie robić IUI, żeby potem nie tracić czasu i nie czekać kolejnych miesięcy (umówiłam się z lekarzem na 3 próby IUI).
Wow! Trzymam mocno kciuki!Wizyta przed inv 10.06 a 12.08 transfergeneralnie poszło szybko.. najdłużej czekaliśmy na wyniki genetyki no i ja mam idealne cykle co 28 dni wiec poszło gładko
a jak juz zaczyna sie stymulacje to czas leci jak szalony [emoji85]