Ewelina2503
Zaciekawiona BB
Ja chciałam chodzić, ale jak u znajomej zobaczyłam materiały które przerabia z położną do której chcę się zgłosić nie widzę już takiej potrzebyJa też jeszcze nie jestem przekonana, czy się w ogóle zapisze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja chciałam chodzić, ale jak u znajomej zobaczyłam materiały które przerabia z położną do której chcę się zgłosić nie widzę już takiej potrzebyJa też jeszcze nie jestem przekonana, czy się w ogóle zapisze
Dlatego nie pisze entuzjazmow,bo nie mam sie z czego cieszyc poprostu i ze pewnie kazdy by mial tak jak ja gdyby byl na moim miejscu o to chodzilo nie atakowanie..Moim zdaniem pisanie, że chciałabyś zobaczyć jak Martyna się cieszy na wieść straty dziecka, jest straszne. Jak można tak napisać? To jest wlasnie atakowanie. Tak samo pisanie, ze wolalabys urodzic chore dziecko niz zeby zdrowe zmarlo. Na taki tekst az rece opadaja.. tak jak juz pisalam, kazda z nas chcialaby urodzic zdrowe i co za tym idzie żywe dziecko
Dziewczyny, a macie już jakieś pomysły na imię?![]()
Ja zanim jeszcze zobaczyłam 2 kreski to już robiłam listeMy mamy już od dawna wybrane - Antonina lub Jana jak u Ciebie?
mój synek ma na imię Aleksander, w skrócie Alek.Dziewczyny, a macie już jakieś pomysły na imię?![]()
Mam Amelia a drugie mysle nad AureliaDziewczyny, a macie już jakieś pomysły na imię?![]()
Mój też bedzie Olek!mój synek ma na imię Aleksander, w skrócie Alek.
Spokojnie, my dopiero w 7 miesiącu kupowalismy, ale to i tak wtedy kiedy po wizycie okazało się że skraca mi się szyjka macicy i grozi mi przedwczesny poród. Inaczej byśmy czekali dłużejJa też we wtorek mam wizytę ❤ to dowiemy się w tym samym dniudzisiaj z mężem byliśmy u znajomych, którzy są zaawansowani w ciąży o 2 miesiące i mają już wszystko i taki strach mnie obleciał, że my oprócz komody nic nie mamy
![]()
My nie mamy ani dla dziewczynki ani dla chłopczyka. We wtorek jak "pokaże " to będziemy myślećDziewczyny, a macie już jakieś pomysły na imię?![]()