Agnieś191
Fanka BB :)
Marcelina 23.05 skończyła 2 lata. Chodzi do żłobka, rośnie jak na drożdżach. Nie wiem kiedy to minęło... w przyszlym roku mam zamiar odebrać ostatni zarodek. Opowiadaj co u Ciebie?Co u Was?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Marcelina 23.05 skończyła 2 lata. Chodzi do żłobka, rośnie jak na drożdżach. Nie wiem kiedy to minęło... w przyszlym roku mam zamiar odebrać ostatni zarodek. Opowiadaj co u Ciebie?Co u Was?
O to dużo przegapiłam u nas dobrze dziekujemy. Mała rośnie jak na drożdżach ma już ponad półtorej roku.Heeeej
U mnie niedlugo start drugiej stymulacji do ivf
A Wy jak sie macie??![]()
O kurde, ale pannica! Kiedy rodzenstwo hihiO to dużo przegapiłam u nas dobrze dziekujemy. Mała rośnie jak na drożdżach ma już ponad półtorej roku.
Ja tez zrobiłam ale nie biorę nawet do pracy numeru zlecenia żeby nie sprawdzać sto razyBeta zrobiona. O 13:00 wynik
A o której u Ciebie wynik?Ja tez zrobiłam ale nie biorę nawet do pracy numeru zlecenia żeby nie sprawdzać sto razy![]()
Nie pytałam w sumie. Sprawdzę koło 16. Czekam na info od Ciebie!A o której u Ciebie wynik?
Ok. U mnie dzis 11 dpo IUI. Czytałam że może być jeszcze za wcześnie..Nie pytałam w sumie. Sprawdzę koło 16. Czekam na info od Ciebie!
Cześć:-) u mnie nadal trwa walka, ale przynajmniej wiem z czym. Już nie idiopatyczna. Po 4 latach trafiłam na dobra dr i okazało się, że mam niedoczynność tarczycy i podwyższona insulinę. Biore leki i obniżam tsh a podwyzszam ft4. Z nowości...mam wreszcie pracę na którą czekałam od ukończenia studiów. I tak powoli leci ...O to dużo przegapiłam u nas dobrze dziekujemy. Mała rośnie jak na drożdżach ma już ponad półtorej roku.