Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jak siedzę oparta na jednym boku jakiś czas to jak wstanę.to mnie tak.w tym boku ciągnie że aż.sykne z bolu.Mnie bolą piersi ale na początku było gorzej, teraz tylko po spaniu a w dzień już mniej. Za to plecy bolą cały czas, jak brzuch mnie zakuje to odrazu panikuje. Dziewczyny póki nie ma krwawień to wszystko jest dobrze, a i plemienia się zdarzają ale nie chciałabym ich miec..
Ja mam tak samoJa się też.troche martwię bo jakby teraz.tez wszystko przystopowalo. Jedynie piersi gorzej i sutki twarde i bolą. Mdlosci nie mam. Spac mi sie nie chce ogolnie tylko podbrzusze co jakos czas zaboli
To tam ściemniaj ile możeszJa dzisiaj na 12h do pracy, trzymajcie kciuki, zeby było ok..
Tak będę robićTo tam ściemniaj ile możeszcoś Ci w nocy w plecach przeskoczyc zawsze mogło.i.nie.mozesz za.ciezko pracować
![]()
Będzie dobrze❤ trzymamJa dzisiaj na 12h do pracy, trzymajcie kciuki, zeby było ok..
No wiadomo. Trzeba myśleć poztywnieJa od owulacji miałam sucho, dopiero teraz zaczął się pojawiać śluz . Więc to chyba nie ma na to reguły w jakim czasie się pojawi, każda ciąża jest inna ważne żeby dzidzia była zdrowa![]()