reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja kojarzę że mi też wynik wyszedl dodatni ale nie dostałam zadnego antybiotyku właśnie, a chyba powinni coś podać?
Tak oczywiście... Ja nalegałam.. Cały poród i przypominałam że miałam wynik dodatni... Jak syna tam mierzyli ważyli to ja cały czas czy dostanie antybiotyk i dostał. Jakbym zbagatelizowała pewnie by to olali... Wolałam dmuchać na zimne

reklama
Dziewczyny zrobiłam taka pyszną pizzę i zjadłam kawałek zagryzłam lodem i było super! Do czasu.. Jakoś pół godziny temu mnie 🤢🤢🤢 matko wyrzygałam wszystko! Wczoraj bardzo się cieszyłam z braku objawów..
No właśnie takie te masze ciąze nieprzewidywalne🤭Ja zaraz zaczne 10 tydzien a bole brzucha i senność no jakos nie przechodzą

Słuchajcie, jestem 7+3, trochę bolały mnie piersi, ale już nie za to dzisiaj podczas drzemki... Trzy razy takie ukłucie w bok lewej piersi po kilka sekund jak igłą, bardzo bolesne, myślałam że nie wiem co zrobię... Te bóle były krótkie, ale od tego czasu jest też ból też z boku piersi, ale trochę wyżej, jakby pod pachą. Miałyście tak? Na jakim etapie?
Tak ja jestem teraz w końcówce 9 tygodnia i mam takie bole raz na jakis czas a stale mam wrazliwe piersi. Boki to mnie bolą cały czas.

Czesc Dziewczyny, wczoraj byla wizyta, 10 tydzien, dzidzius sie wiercil, serduszko i rozmiary ok.👍❤️Jedynie caly czas Duphaston i luteina bo jest krwiak. ☹️Nie mam krwawien i mam chodzic na spacery normalnie. Biore tez od dzis o 1 Duphaston mniej- czyli 2 razy zamiast 3, luteina 2 razy bez zmian. Na nastepnej wizycie maja byc prenatalne. Mam nadzieje ze krwiak sie wchlonie, boje sie troche ale nie zamartwiam.
Cześć i gratulacje ❤ 10t, to juz konkret. Krwiakiem sie nie martw wchłonie sie, albo oprozni. Nie dźwigaj nic i używaj windy ,a nie schodów.

reklama
Do góry