Evela.6
Fanka BB :)
Dodane kochana[emoji8]Hello laski [emoji272] Można mnie tam gdzieś wcisnąć W kalendarz, 09.10 badanie prenatalne, 26.09 badanie USG klinka, 23.04.2021 termin porodu [emoji3590][emoji3059][emoji3590]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dodane kochana[emoji8]Hello laski [emoji272] Można mnie tam gdzieś wcisnąć W kalendarz, 09.10 badanie prenatalne, 26.09 badanie USG klinka, 23.04.2021 termin porodu [emoji3590][emoji3059][emoji3590]
Eeee tam,nawet sie nie staralam.Mysle,ze tu wiekszosc to dorosle kobity i zdaja sobie sprawe ,ze taka" sraczką" szkodza rowniez dzieciom,podajac im kroplowke z hormonem stresu .
No ale negatywnie też się nie można nastawiać przy takich dobrych wynikach symulacjiMoja dr mówi żebym do tego podeszła na spokojnie i nie nastawiała się zbyt pozytywnie bo za pierwszym razem zaszłam w ciążę od tak czyli statystycznie rzecz biorąc teraz może być problem
No cieszę się bardzo ale tak mnie wkurza takie gadanie. Właśnie ze się nastawiam na to że się uda i wcale do tego nie podchodzę na spokojnie. Niech sobie gada co chce uda się i już [emoji16]No ale negatywnie też się nie można nastawiać przy takich dobrych wynikach symulacji [emoji6] no weź nie fisiuj [emoji111][emoji12] wszystko idzir jak trzeba póki co. Nie szukaj złych fluidów na siłę [emoji57]
Ja trochę z tej mojej procedury drę łacha z moim lekarzem. Staram się te niezbyt dobre wieści obrócić w żart i gadam bzduryNo cieszę się bardzo ale tak mnie wkurza takie gadanie. Właśnie ze się nastawiam na to że się uda i wcale do tego nie podchodzę na spokojnie. Niech sobie gada co chce uda się i już [emoji16]
A jaki zarodek?Mam wyniki 6dpt beta 3,5, Estrodial 2385, Progesteron 25,06. Na konsultacje czekam dalej.... co myślicie? Chyba już po zawodach...???![]()