Foka_szara
Fanka BB :)
No to ja w porównaniu z wami nie mam objawów oprócz chęci na słodkie i sennosci więc waga to jest raczej na plus.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u mnie . Lekarz mi wczoraj pwoiedzial zebym sie cieszyla ze to nie blizniaki bo wtedy hcg więcej przerasta i jest 2 razy gorzej. Ale 3/4 ciąży się męczyćteż nie jest super
Mam takie samo porównanie chociaż w pierwszej wcale wspaniałe nie byloHej. U mnie dziś samopoczucie fatalne. Rano wymioty teraz ból głowy.
To moja druga ciąża i pierwsza w porównaniu z tą była cudowna. Czekam aż wkoncu te mdłości przejdą.
Co do wagi to u mnie dzis 10+4 i 2kg na minusie.
Moja uwaga też stoi, waha się +- 0, 5 kg. Myślę, że chudną kobiety, które mają mdłości, lub wymioty i mniej jedzą. Ja jem normalnie, nie więcej niż przed ciążą, ani nie mniej, a mdłości żadnych nie mam, tylko odrzuca od kawy i od alkoholu jak nawet o nim pomyślętez się zdziwiłam ze wszystkie chudną
ja trzymam wage albo czasami 0 5 kg gdy toaletę ominę przez kilka dni
ja mam fale ze rzucam się na jedzenieMoja uwaga też stoi, waha się +- 0, 5 kg. Myślę, że chudną kobiety, które mają mdłości, lub wymioty i mniej jedzą. Ja jem normalnie, nie więcej niż przed ciążą, ani nie mniej, a mdłości żadnych nie mam, tylko odrzuca od kawy i od alkoholu jak nawet o nim pomyślęNa samym początku ciąży miałam wilczy apetyt.
O też korzystam z tej aplikacji.U nas dziś nowy tydzień wg pierwszego usg![]()
Właśnie tak miałam na samym początku i wtedy też byłam najbardziej senna. Teraz trochę lepiej, ale pewnie jeszcze wszystko przede mną.ja mam fale ze rzucam się na jedzenie
ja miałam jeden epizod wymiotów i tyle wiem o mdlosciachWłaśnie tak miałam na samym początku i wtedy też byłam najbardziej senna. Teraz trochę lepiej, ale pewnie jeszcze wszystko przede mną.Mam nadzieję jednak, że jak mdłości nie było, tak nie będzie.
![]()