Smerfetka94
Fanka BB :)
A jeśli ryje ci banie to po prostu nie czytaj 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale dziewczyny robią np jak ja kilka dni przed okresem i później beta i albo czekanie na okres albo wywoływanie okresu a nie testowanie w nieskończoność. Bo to dziwne troszkę.A czy tylko ja jedna robię testy, mi jednej wychodzą cienie i nie ma ciąży??
Pełno jest takich dziewczyn.
Więc nie pisz mi że jest cos ze mną nie tak.
Ale tylko ty jedyna doszukujesz się czegoś w niczym.A czy tylko ja jedna robię testy, mi jednej wychodzą cienie i nie ma ciąży??
Pełno jest takich dziewczyn.
Więc nie pisz mi że jest cos ze mną nie tak.
Dlaczego dziwne?Ale dziewczyny robią np jak ja kilka dni przed okresem i później beta i albo czekanie na okres albo wywoływanie okresu a nie testowanie w nieskończoność. Bo to dziwne troszkę.
Słucham?Ale tylko ty jedyna doszukujesz się czegoś w niczym.
Testujesz już rok czasu i co miesiąc wmawiasz sobie , że są kreski - ciążę a tak na prawdę ich - jej nie ma.
Polecam odpocząć trochę od forum od testowania - masz problemy ze swoim facetem to wziąść i naprawiać to co się psuje , poświęcić może więcej czasu córce, ochłonąć i wrócić silniejsza.
Sutki też cię już rok bolą?Hehe dzięki [emoji846]
U mnie też posypało się w związku wiec nie wiem jakby to było gdyby byly te dwie krechy.
Dziewczyny kazaly mi się modlić żeby wyszła jedna..
Na razie nic nie wskazuje żeby okres przyszedł.
Zastanawia mnie tylko ten coraz mocniejszy ból sutkow..
Ahahhaha przejzyj jeszcze dalsze postySutki też cię już rok bolą?Zobacz załącznik 1187429
To akurat ostatni w tym temacie [emoji848] ale zapewne się na jednymi temacie nie kończą więc tak masz rację poszukam dalej, akurat mam wolną chwilę [emoji4]Ahahhaha przejzyj jeszcze dalsze posty [emoji846][emoji846]
Jak przeczytasz to wtedy się odezwij, ok?
I możemy pogadac